Support voor Mail

Mail-instellingen opzoeken

Voer hieronder je e-mailadres in en wij controleren je Mail-instellingen.

Geldige invoer Ongeldige invoer
Voer een e-mailadres met een juiste structuur in. Er zijn geen Mail-instellingen gevonden voor je e-mailaanbieder. Neem contact op met je aanbieder voor de juiste instellingen.
Mail-instellingen gevonden.

Server voor inkomende post

Accounttype

Gebruikersnaam

Serverpoort

Identiteitscontrole

Password

MD5 Challenge-Response

Kerberos versie 5 (GSSAPI)

POP met authenticatie (APOP)

NTLM

Geen

SSL/TLS

Ja

Nee

Hostnaam server

Server voor uitgaande post

Server voor uitgaande post (Mac OS)

Accounttype

Gebruikersnaam

Serverpoort

Identiteitscontrole

Password

MD5 Challenge-Response

Kerberos versie 5 (GSSAPI)

POP met authenticatie (APOP)

NTLM

Geen

SSL/TLS

Ja

Nee

Hostnaam server

Server voor inkomende post

Accounttype

Gebruikersnaam

Serverpoort

Identiteitscontrole

Password

MD5 Challenge-Response

Kerberos versie 5 (GSSAPI)

POP met authenticatie (APOP)

NTLM

Geen

SSL/TLS

Ja

Nee

Hostnaam server

Server voor uitgaande post (iOS)

Accounttype

Gebruikersnaam

Serverpoort

Identiteitscontrole

Password

MD5 Challenge-Response

Kerberos versie 5 (GSSAPI)

POP met authenticatie (APOP)

NTLM

Geen

SSL/TLS

Ja

Nee

Hostnaam server

Let op: Apple kan je domeinadres (bijvoorbeeld yahoo.com, gmail.com, enzovoort) verzamelen en gebruiken om producten en services te verbeteren. Je e-mailadres wordt in geen enkel ander geval bewaard of gebruikt door Apple, en het wordt ook niet gedeeld met andere bedrijven of organisaties.

Ontvang hulp bij Mail

Een e-mailaccount aan je iOS-apparaat toevoegen

Je kunt automatisch of handmatig een e-mailaccount instellen in de Mail-app op je iPhone of iPad. Ontdek welke optie het beste bij je past.

De standaard-e-mailapp wijzigen

Je kunt kiezen welke app wordt geopend wanneer je op een link naar een e-mailadres klikt.

Meer informatie over 'Verberg mijn e-mailadres' en iCloud+

Lees hoe je unieke, willekeurige e-mailadressen genereert die worden omgeleid naar je inbox, als onderdeel van je iCloud+ abonnement.

Gebruikershandleiding voor Mail

Ontdek meer over de nieuwste functies en het gebruik van Mail voor de Mac, de iPhone en de iPad.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.