Om Hitta är offline eller inte fungerar

Läs om vad du ska göra om du inte ser din enhet i listan, om du ser en varning om att din enhet är offline eller om du ser en oväntad enhet i Hitta.

Jag ser inte min enhet i Hitta

Se till att du ställer in Hitta min Du måste ställa in Hitta min innan du kan se din enhet i appen Hitta eller på iCloud.com/find.

Om du tappar bort din enhet

Om din enhet saknas läser du om hur du markerar din enhet som förlorad och skyddar din information.

Om du har din enhet med dig

1. Kontrollera att du loggade in på iCloud på din enhet: Tryck på Inställningar. Om Logga in på din [enhet] visas trycker du på det och anger ditt Apple-ID och lösenord.

2. Kontrollera att du loggade in på iCloud med samma Apple-ID på alla dina enheter.

3. Kontrollera att enheten är ansluten till ett mobilnät eller ett wifi-nätverk. Om den är det och du fortfarande inte kan se den i Hitta slår du på och stänger av flygplansläge. Ser du den fortfarande inte i Hitta? Starta om enheten.

4. Gå till Inställningar > Allmänt > Datum och tid. Kontrollera att Ställ in automatiskt är på.

Hitta-nätverket stöds inte i Sydkorea och kan kanske vara otillgängligt i andra regioner beroende på lokala lagar. I Sydkorea kan du spela upp ett ljud på din enhet, markera den som förlorad eller radera den, men du kan inte hitta din enhet på en karta.

Jag ser min enhet i Hitta, men den är offline

Läs om varför du kan se Offline, Ingen plats tillgänglig eller Platstjänster av och vad du ska göra.

Varför är den offline?

• Din enhet är avstängd eller batteriet har tagit slut.

• Den är inte ansluten till ett känt wifi- eller datanätverk.

• Om du aktiverade Skicka senaste plats har det gått mer än 24 timmar sedan den anslöt till ett wifi- eller datanätverk.

• Du kan befinna dig i en region där vi inte erbjuder den här funktionen på grund av tekniska begränsningar eller lokal lagstiftning.

Vad kan jag göra?

Du kan ändå spela upp ett ljud, skicka ett meddelande, utfärda en låsningsbegäran eller påbörja en radering av iOS-enheten med Hitta min. Enheten tar emot kommandot när du har aktiverat enheten och ansluter till internet.

Läs om vad du ska göra om din enhet försvinner eller blir stulen.

Jag ser en enhet som jag inte längre äger eller använder

Om din enhet är offline för tillfället kan du ta bort den med stegen nedan.

1. Gå till iCloud.com.

2. Klicka på ditt namn och sedan på Kontoinställningar.

3. Välj din enhet under Mina enheter och klicka sedan på borttagningsknappenraderingssymbolen till höger om enhetens namn.

Eller svep över enhetsnamnet från appen Hitta på din iPhone, iPad eller iPod touch och tryck på Ta bort. Om enheten kommer tillbaka online och Hitta min är aktiverat visas den automatiskt i din enhetslista igen.

Logga in på iCloud.com/find När enheten har raderats klickar du på Ta bort från kontot. Läs mer om vad du ska göra innan du säljer, ger bort eller byter in din enhet.

Jag använder en enhet som är kopplad till ett företag eller en utbildningsinstitution

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.