Videon striimaaminen tai iPhonen tai iPadin näytön peilaaminen AirPlayn avulla

Striimaa tai jaa sisältöä AirPlaylla Apple-laitteista Apple TV:hen, AirPlay-yhteensopivaan äly-TV:hen tai Maciin. Striimaa video. Jaa kuvasi. Tai peilaa laitteesi näytön tarkka sisältö.

Videon striimaaminen manuaalisesti iPhonesta tai iPadista

1. Yhdistä laite samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV, AirPlay-yhteensopiva äly-TV tai Mac.
  2. Etsi video, jonka haluat striimata.
  3. Napauta AirPlay-painiketta . Joissakin apeissa sinun on ehkä napautettava ensin jotakin toista painiketta.1 Napauta esimerkiksi Kuvat-apista Jaa-painiketta  ja napauta sitten AirPlay-painiketta .
    AirPlay-painike näkyy korostettuna iPhonen näytön oikeassa alakulmassa videon toiston aikana
  4. Valitse TV tai Mac luettelosta.
    Valittavina olevat laitteet näkyvät Kaiuttimet ja televisiot ‑kohdassa

Jos haluat lopettaa striimaamisen, napauta AirPlay-painiketta  apista, josta striimaat, ja napauta sitten luettelosta iPhonea tai iPadia.

Videon striimaaminen automaattisesti iPhonesta tai iPadista

AirPlay ja Handoff ‑asetuksista riippuen iPhone tai iPad voi ehdottaa laitteita, joita käytät säännöllisesti AirPlayn kanssa, tai yhdistää niihin automaattisesti.

Voit muuttaa AirPlay ja Handoff ‑asetuksia seuraavasti:

1. Valitse Asetukset iPhonesta tai iPadista, jossa on iOS:n uusin versio.
  2. Napauta Yleiset.
  3. Napauta AirPlay ja Handoff ja napauta sitten Automaattinen AirPlay.
    AirPlay ja Handoff ‑näytössä on valittu Automaattinen AirPlay ‑asetukseksi Automaattinen
  4. Valitse asetus.
    • Ei koskaan: valitse laite manuaalisesti AirPlaylle.
    • Kysy: Saat ehdotuksia AirPlay-yhteyksistä. Muodosta yhteys napauttamalla AirPlay-yhteysehdotusta tai sulje tai ohita se ja valitse AirPlaylle toinen laite manuaalisesti.
    • Automaattinen: Saat ilmoituksia ehdotetuista AirPlay-yhteyksistä tai automaattisista AirPlay-yhteyksistä. Sulje tai ohita automaattisen AirPlay-yhteyden ilmoitus ja napauta sitten Toista apista, jolla käytät yhteyttä. Voit myös napauttaa Peru-painiketta , jos haluat katkaista yhteyden nopeasti ja valita AirPlaylle toisen laitteen manuaalisesti.

iPhonen tai iPadin ja AirPlay-yhteensopivan laitteen on oltava samassa Wi-Fi-verkossa, ennen kuin voit käyttää automaattisia ja ehdotettuja AirPlay-yhteyksiä. Jos haluat saada ilmoituksia automaattisista ja ehdotetuista AirPlay-yhteyksistä Apple TV:hen tai HomePodiin, varmista, että Apple TV tai HomePod on kirjautunut samalle iCloud-tilille kuin iPhone tai iPad.

iPhonen tai iPadin näytön peilaaminen TV:hen tai Maciin

1. Yhdistä iPhone tai iPad samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV, AirPlay-yhteensopiva äly-TV tai Mac.2
  2. Avaa Ohjauskeskus.
    • iPhone X tai uudempi tai iPad, jossa on iPadOS 13 tai uudempi: pyyhkäise näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
    • iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi: pyyhkäise näytön alaosasta ylöspäin.
  3. Napauta Näytön peilaus ‑painiketta .
    Näytön peilaus ‑painike näkyy korostettuna Ohjauskeskuksen moduuleissa
  4. Valitse TV tai Mac luettelosta.
    Valittavina olevat laitteet näkyvät Näytön peilaus ‑kohdassa
  5. Jos TV-ruudussa tai Macissa näkyy AirPlay-pääsykoodi, syötä pääsykoodi iPhoneen tai iPadiin.

Jos haluat lopettaa iPhonen tai iPadin peilaamisen, avaa Ohjauskeskus ja napauta Näytön peilaus ja sitten Lopeta peilaus. Voit myös painaa Apple TV Remoten Menu-painiketta.

1. Jotkin videoapit eivät ehkä tue AirPlayta. Jos et voi käyttää AirPlayta videoapin kanssa, tarkista Apple TV:si App Storesta, onko appi saatavilla.
  2. Ota selvää, mitkä macOS-versiot ja Mac-mallit ovat yhteensopivia AirPlay Maciin ‑ominaisuuden kanssa, ja lue, miten voit ottaa Macin käyttöön AirPlay-vastaanottimena.