Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Installere QuickTime Player 7 på Mac

QuickTime Player 7 kan være til hjelp hvis du har eldre medieformater eller rutiner som krever en eldre versjon av QuickTime Player.

Hvis QuickTime Player (versjon 10) ikke fungerer med eldre medieformater eller rutiner, kan den eldre QuickTime Player 7 kanskje være til hjelp.

1. Påse at du bruker Mac OS X Snow Leopard v10.6.3 eller nyere.

2. Last ned QuickTime Player 7 og dobbeltklikk på den nedlastede filen for å åpne den.

3. Dobbeltklikk på QuickTimePlayer7.6.6_SnowLeopard.pkg og følg instruksjonene på skjermen. Installereren plasserer QuickTime Player 7 i Verktøy-mappen under Programmer.

4. Hvis du har en QuickTime 7 Pro-registreringsnøkkel, kan du oppgi den nå.

QuickTime Player (versjon 10) er en del av QuickTime X, den moderne versjonen av QuickTime-teknologien som har vært innebygd i OS X siden Snow Leopard. Les mer om funksjonene og egenskapene til denne versjonen.