Exchange ActiveSync configureren op je iPhone, iPad of Apple Vision Pro

Wanneer je een Exchange ActiveSync-account toevoegt, kun je Mail, Contacten, Agenda's, Herinneringen en Notities synchroniseren met je Apple apparaat.

Tenzij je je op een bekende locatie bevindt, moet je eerst 'Bescherming voor gestolen apparaat' in iOS uitschakelen voordat je een Exchange-account configureert en deze functie vervolgens opnieuw inschakelen nadat de configuratie is voltooid.

Een Exchange-account toevoegen

• Tik op de iPhone of iPad op 'Instellingen' > 'Mail' > 'Voeg account toe' > 'Microsoft Exchange'.

• Tik op de Apple Vision Pro op 'Instellingen' > 'Apps' > 'Mail' > 'Voeg account toe' > 'Microsoft Exchange'.

Als je nog een account wilt toevoegen, tik je op 'Accounts' > 'Nieuwe account'.

Voer je e-mailadres in

Voer je e-mailadres in en tik op 'Volgende'. Je kunt ook een beschrijving van de account invoeren.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-steps-crop

Verbinding maken met de Exchange Server

Nadat je je e-mailadres hebt ingevoerd, kies je 'Log in' of 'Configureer handmatig'.

Als je op 'Log in' tikt, wordt de informatie van je Exchange-account automatisch opgehaald. Als je account gebruikmaakt van moderne authenticatie, krijg je instructies voor een aangepast authenticatieproces.

Tik op 'Configureer handmatig' om je account te configureren met elementaire authenticatie. Voer het wachtwoord van je e-mailaccount in en tik op 'Volgende'. Je wordt mogelijk gevraagd om aanvullende serverinformatie in te voeren. Je kunt deze informatie opvragen bij je Exchange Server-beheerder.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-server-steps-crop

Materiaal synchroniseren

Je kunt Mail, Contacten, Agenda's, Herinneringen en Notities synchroniseren. Tik wanneer je klaar bent op 'Bewaar'.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-save-steps-crop

Exchange-instellingen wijzigen

1. Open de instellingen van het apparaat:

• Tik op de iPhone of iPad op 'Instellingen' > 'Mail' > 'Accounts'.

• Tik op de Apple Vision Pro op 'Instellingen' > 'Apps' > 'Mail' > 'Accounts'.

2. Selecteer je Exchange-account.

Je kunt ook automatische antwoorden configureren voor wanneer je niet op kantoor bent en wijzigen hoe vaak Mail synchroniseert. Als je geavanceerde instellingen wilt wijzigen, tik je op je accountnaam om instellingen zoals SSL en S/MIME te wijzigen.

Meer informatie

Meer informatie over iOS-implementatie.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.