Ohjeet iPhonen, iPadin tai iPod touchin tehdasasetusten palauttamiseen

Lue ohjeet iPhonen, iPadin tai iPod touchin tietojen poistamiseen ja tehdasasetusten palauttamiseen turvallisesti.

Jos haluat myös tyhjentää Apple Watchin turvallisesti, voit poistaa laitteiden laiteparin näiden ohjeiden avulla.

Laitteen varmuuskopiointi

Muista varmuuskopioida laite, jotta voit palauttaa tiedot myöhemmin.

Napauta Asetukset > Yleiset > Siirrä tai Nollaa [laite].

Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset

Anna pääsykoodi tai Apple ID pyydettäessä

Oletko unohtanut pääsykoodisi tai Apple ID:n salasanan?

Laitteen tyhjennyksen vahvistaminen

Jos sinulla on eSIM, voit valita, haluatko tyhjentää eSIMin vai säilyttää sen. Jos tyhjennät eSIMin, sinun on otettava yhteys operaattoriisi ja pyytää operaattoria aktivoimaan matkapuhelinliittymäsi uudelleen.

Laitteen tyhjennyksen vahvistaminen

Odota, kunnes laite on tyhjennetty

Tietojen poistaminen kokonaan saattaa kestää muutaman minuutin.

Jos iPhonen, iPadin tai iPod touchin tyhjentäminen ei onnistu

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteys Apple-tukeen.