Bruk flymodus på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch og Apple Vision Pro

Du kan bruke flymodus til å slå av de trådløse funksjonene på enheten mens du flyr.

Slå på flymodus

ios-17-iphone-14-pro-watchos-10-series-8-airplane-mode
  • Åpne Kontrollsenter på iPhone, iPod touch, iPad eller Apple Vision Pro, og trykk deretter på Flymodus-knappenFlymodus-knappen .

• På Apple Watch trykker du på sideknappen for å åpne Kontrollsenter og deretter på Flymodus-knappenFlymodus-knappen . I watchOS 9 og tidligere sveiper du opp på urskiven for å åpne kontrollsenteret.

• Du kan angi at iPhone og Apple Watch skal speile flymodus-innstillingen på den andre enheten. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Generelt > Flymodus > Gjør som iPhone.

• Når du slår på flymodus, slås alle sendere av, bortsett fra Bluetooth, så du kan ikke ringe, men du kan lytte til musikk, spille spill, se på videoer og bruke andre apper som ikke krever nettverks- eller telefontilkoblinger. Hvis du slår av Bluetooth mens flymodus er aktivert, husker enheten dette og slår Bluetooth av neste gang du slår på flymodus.

Apple Vision Pro bruker bare wifi-tilkobling. Finn ut mer om reisemodus på Apple Vision Pro.

Bruk wifi og Bluetooth i flymodus

Hvis flyselskapet tillater det, kan du bruke wifi og Bluetooth mens flymodus er aktivert. Du må bare aktivere funksjonene manuelt.

På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Vision Pro:

1. Åpne Kontrollsenter fra Hjem-skjermen.

2. Trykk på wifi-knappenwifi-symbolet eller Bluetooth-knappenBluetooth-symbolet.

Du kan også gå til Innstillinger > Wi-Fi eller Innstillinger > Bluetooth.

På Apple Watch:

1. For wifi trykker du på sideknappen for å åpne kontrollsenteret.

2. Sveip opp og trykk på wifi-knappenwifi-symbolet .

Du kan også gå til Innstillinger > Wi-Fi. For Bluetooth går du til Innstillinger > Bluetooth.

Hvis du slår på wifi eller Bluetooth mens enheten er i flymodus, er funksjonene slått på neste gang du bruker flymodus, med mindre du slår dem av mens enheten er i flymodus.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du kontrollerer wifi og Bluetooth fra Kontrollsenter på iPhone, iPad eller iPod touch.