Lentotilan käyttö iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple Watchissa ja Apple Vision Prossa

Lentotilan avulla voit poistaa laitteen langattomat ominaisuudet käytöstä lennon ajaksi.

Lentotilan ottaminen käyttöön

ios-17-iphone-14-pro-watchos-10-series-8-airplane-mode
  • Avaa Ohjauskeskus iPhonessa, iPod touchissa, iPadissa tai Apple Vision Prossa ja napauta sitten Lentotila-painikettaLentotila-painike .

• Avaa Ohjauskeskus Apple Watchissa painamalla sivupainiketta ja napauta sitten Lentotila-painikettaLentotila-painike . Avaa Ohjauskeskus watchOS 9:ssä ja sitä aiemmissa pyyhkäisemällä kellotaulusta ylöspäin.

• Voit asettaa iPhonen ja Apple Watchin peilaamaan toistensa lentotila-asetuksia. Siirry Apple Watch ‑appiin iPhonessa ja napauta Yleiset > Lentotila > Peilaa iPhone.

• Lentotilan ottaminen käyttöön poistaa käytöstä kaikki radiot Bluetoothia lukuun ottamatta – puheluita ei voi soittaa, mutta voit kuunnella musiikkia, pelata pelejä, katsoa videoita ja käyttää muita appeja, jotka eivät edellytä verkko- tai puhelinyhteyttä. Jos poistat Bluetoothin käytöstä Lentotilassa, laite muistaa sen ja poistaa Bluetoothin käytöstä, kun laitat Lentotilan seuraavan kerran päälle.

Apple Vision Pro käyttää vain Wi-Fi-yhteyttä. Lisätietoja Apple Vision Pron matkustustilasta.

Wi-Fin ja Bluetoothin käyttö lentotilassa

Wi-Fiä ja Bluetoothia voi käyttää lentotilassa, jos lentoyhtiö sen sallii. Ne täytyy vain ottaa käyttöön erikseen.

iPhone, iPad, iPod touch tai Apple Vision Pro:

1. Avaa Ohjauskeskus Koti-valikosta.

2. Napauta Wi-Fi-kuvakettaWi-Fi-kuvake tai Bluetooth-kuvakettaBluetooth-kuvake.

Voit myös valita Asetukset > Wi-Fi tai Asetukset > Bluetooth.

Apple Watch:

1. Jos haluat laittaa Wi-Fin päälle, avaa Ohjauskeskus painamalla sivupainiketta.

2. Pyyhkäise ylös ja napauta Wi-Fi-kuvakettaWi-Fi-kuvake .

Voit myös valita Asetukset > Wi-Fi. Jos haluat laittaa Bluetoothin päälle, valitse Asetukset > Bluetooth.

Jos otat Wi-Fin tai Bluetoothin käyttöön lentotilassa, ne ovat käytössä myös seuraavalla lentotilan käyttökerralla, ellet poista niitä käytöstä lentotilassa.

Lisätietoja

Lue, miten voit ohjata Wi-Fiä ja Bluetoothia Ohjauskeskuksesta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.