Je iPhone, iPad of iPod synchroniseren met je computer

Lees hier hoe je muziek, films en meer synchroniseert met je Mac of pc.

Voordat je materiaal gaat synchroniseren, zou je ook eens kunnen kijken of je niet beter iCloud, Apple Music of vergelijkbare voorzieningen kunt gebruiken om materiaal van je Mac of pc in de cloud te bewaren. Op die manier heb je toegang tot je muziek, foto's en meer op je iOS- of iPadOS-apparaten wanneer je niet in de buurt van je computer bent.

Afhankelijk van de macOS-versie van je Mac, moet je mogelijk de Finder of iTunes gebruiken om je iPhone, iPad of iPod touch met je computer te synchroniseren. Als je een pc hebt, moet je iTunes gebruiken om met je iPhone, iPad of iPod touch te synchroniseren.

Als je macOS Catalina of nieuwer gebruikt

Als je macOS Mojave of ouder of een pc gebruikt

Meer informatie over Apple Music of iCloud Foto's gebruiken in plaats van je computer.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.