Overgang van iBooks Author naar Pages

Met Pages kun je boeken aanmaken en samenwerken aan boeken op je Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com.

Over iBooks Author

iBooks Author is niet meer beschikbaar en wordt niet meer bijgewerkt. Als je de app eerder hebt gedownload, blijft deze beschikbaar via je App Store-aankoopgeschiedenis. Je kunt iBooks Author blijven gebruiken in macOS Catalina of ouder. Je houdt ook toegang tot boeken die je eerder vanuit iBooks Author hebt gepubliceerd in Apple Books. Je kunt iBooks Author-bestanden (.iba) ook openen en bewerken in Pages.

Over het aanmaken van boeken in Pages

Je kunt boeken maken in Pages op de Mac, iPad en iPhone en op iCloud.com.

Boeken aanmaken en delen

Je kunt boeken aanmaken, samenwerken aan boeken en boeken publiceren.

Boeken ontwerpen

Pages biedt vele functies om je te helpen bij de vormgeving van je boek.

Media toevoegen aan boeken

Je kunt video, afbeeldingengalerijen, tekeningen, audio en meer aan je boek toevoegen.

* Deze functie is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Boeken organiseren

Je kunt je boek structuur en vorm geven.

Feedback versturen

Als je feedback of suggesties voor nieuwe functies voor Pages hebt, kun je ons dat laten weten. We horen graag van je.