Maksutavan poistaminen Apple ID:stä

Lue, miten maksutapa poistetaan. Jos et voi poistaa maksutapaa, sinun on ehkä peruttava tilaukset, laitettava ostojen jakaminen pois päältä tai maksettava maksamaton saldo.

Maksutavan poistaminen

Poista maksutapa

Jos et voi poistaa maksutapaa

Jos sinulla on tilauksia, kuten iCloud+, tai maksamatonta saldoa tai jos käytät ostojen jakamista, sinulla on oltava tallennettuna vähintään yksi maksutapa.

Maksutavan poistaminen iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi.

3. Napauta Maksu ja toimitus.

4. Napauta Muokkaa, napauta punaista Poista-painiketta ja napauta sitten Poista.

No alt supplied for Image

Maksutavan poistaminen Macissa

1. Avaa App Store.

2. Klikkaa nimeäsi tai Kirjaudu sisään ‑painiketta.

3. Klikkaa Tiliasetukset.

4. Klikkaa maksutietojen vierestä Hallitse maksuja.

5. Klikkaa Muokkaa ja sitten Poista maksutapa.

No alt supplied for Image

Maksutavan poistaminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV ‑appi Windows-tietokoneessa. Lue, miten voit hankkia Applen appeja Windowsiin.

2. Klikkaa sivupalkin alaosasta nimeäsi ja valitse sitten Näytä oma tili. Sinun on ehkä kirjauduttava ensin sisään Apple ID:llä.

No alt supplied for Image
  3. Klikkaa maksutietojen vierestä Hallitse maksuja.

4. Klikkaa Muokkaa ja sitten Poista maksutapa.

No alt supplied for Image

Maksutavan poistaminen vanhasta iTunesin Windows-versiosta

1. Jos Windows-tietokone ei ole yhteensopiva Apple Music- tai Apple TV ‑apin kanssa, avaa iTunes.

2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili ja sitten Näytä oma tili.

3. Valitse Hallitse maksuja.

4. Valitse Muokkaa.

5. Klikkaa Poista maksutapa.

Maksutavan poistaminen verkossa

Voit poistaa maksutavan myös kirjautumalla sisään osoitteessa appleid.apple.com.

Joissakin tapauksissa sinun on ehkä lisättävä uusi maksutapa appleid.apple.comissa, jotta voit poistaa nykyisen maksutavan.