Äänisisällön striimaus AirPlaylla

Striimaa musiikkia, podcasteja ja muuta äänisisältöä Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopiviin kaiuttimiin tai älytelevisioihin. Toista äänisisältöä useista kaiuttimista kaikkialla kotonasi täydellisessä synkroniassa. AirPlaylla voit myös toistaa eri huoneissa eri sisältöä.

Äänisisällön striimaaminen iPhonesta tai iPadista Ohjauskeskuksen avulla

1. Varmista, että iPhone tai iPad sekä kaiuttimet tai Apple TV ovat samassa verkossa.
  2. Toista musiikkia iPhonella tai iPadilla ja avaa sitten Ohjauskeskus:
    • Jos käytössäsi on iPhone X tai sitä uudempi tai iPad, pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta.
    • Jos käytössäsi on iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi, pyyhkäise näytön alaosasta ylöspäin.
  3. Napauta AirPlay  oikeassa yläkulmassa olevasta säätimien ryhmästä.
    AirPlay-kuvake näkyy mediatoistosäätimien ryhmässä, joka sijaitsee iPhone-näytön oikeassa yläkulmassa
  4. Napauta kutakin kaiutinta tai TV:tä, josta haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.
    HomePod näkyy valittavana Kaiuttimet ja televisiot -kohdassa

Voit myös toistaa äänisisältöä AirPlaylla laitteessa käyttämästäsi apista. Avaa vain appi, napauta AirPlay  ja napauta sitten vähintään yhtä kaiutinta.

Äänisisällön striimaaminen automaattisesti iPhonesta tai iPadista

AirPlay- ja Handoff-asetuksista riippuen iPhone tai iPad voi ehdottaa laitteita tai yhdistää automaattisesti laitteisiin, joita käytät säännöllisesti AirPlayn kanssa.

Näin voit säätää AirPlay- ja Handoff-asetuksia:

1. Siirry asetuksiin iPhonessa tai iPadissa, jossa on käytössä uusin iOS-versio.
  2. Napauta Yleiset.
  3. Napauta AirPlay ja Handoff > Automaattinen AirPlay.
    Vaihtoehto Automaattinen valittuna Automaattinen AirPlay -valinnalle AirPlay ja Handoff -näytöllä iPhonessa
  4. Valitse asetus.
    • Ei koskaan: Valitse AirPlaylle laite manuaalisesti.
    • Kysy: Saat ilmoituksia ehdotetuista AirPlay-yhteyksistä. Napauta ehdotettua AirPlay-yhteyden ilmoitusta, jos haluat muodostaa yhteyden, tai hylkää tai ohita se ja valitse manuaalisesti toinen laite AirPlayta varten.
    • Automaattinen: Saat ilmoituksia ehdotetuista ja automaattisista AirPlay-yhteyksistä. Sulje tai ohita automaattinen AirPlay-yhteyden ilmoitus ja napauta sitten Toista siinä apissa, jossa käytät yhteyttä. Voit myös napauttaa Peru-painiketta  ja katkaista yhteyden nopeasti ja valita sitten AirPlaylle jonkin toisen laitteen manuaalisesti.

iPhonen ja iPadin sekä AirPlay-yhteensopivan laitteen on oltava samassa Wi-Fi-verkossa, ennen kuin voit saada automaattisia ja ehdotettuja AirPlay-yhteyksiä. Jos haluat saada automaattisia ja ehdotettuja AirPlay-yhteyksiä Apple TV:hen tai HomePodiin, varmista, että Apple TV tai HomePod on kirjautunut samalle iCloud-tilille kuin iPhone tai iPad.

Äänisisällön striimaaminen Apple TV:stä

Voit lähettää ääntä Apple TV:stä yhteen tai useaan kotisi samaan verkkoon liitettyyn AirPlay-yhteensopivaan laitteeseen, kuten HomePodiin ja muihin älykaiuttimiin ja -televisioihin.

Äänisisällön toistaminen kaikkialla kodissa Apple TV:n avulla

Äänisisällön striimaaminen Macista

Varmista, että Mac ja kaiuttimet ovat samassa verkossa. Avaa Apple Music ‑appi, klikkaa toistosäätimistä AirPlay  ja valitse sitten kaiutin tai useita kaiuttimia.

Jos et näe AirPlay-kuvaketta  tai jos haluat suoratoistaa äänisisältöä toisesta apista:

1. Valitse Macin valikkoriviltä Ohjauskeskus .
    Macin valikkorivin alapuolella näkyy useita ohjauskeskuksen moduuleja
  2. Klikkaa Ääni-kohdasta AirPlay .
  3. Valitse kaiutin, josta haluat toistaa äänisisällön. Et voi striimata äänisisältöä useisiin kaiuttimiin AirPlaylla Macin Ohjauskeskuksesta.
    Kaiuttimet näkyvät valittavina Äänilähtö-kohdassa

Tarvitsetko apua?