Virheellinen SIM-kortti- tai Ei SIM-korttia -viesti iPhonessa tai iPadissa

Toimi näin, jos iPhonessa näkyy Virheellinen SIM-kortti- tai SIM-korttia ei ole asennettu -viesti.

1. Varmista, että iPhonessa on toimiva matkapuhelinliittymä.

2. Käynnistä iPhone tai iPad.

3. Tarkista, onko operaattoriasetusten päivitystä saatavilla. Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja. Jos päivitys on saatavilla, näet kehotteen ja voit valita OK tai Päivitä.

4. Jos laitteessasi on eSIM, ota yhteys operaattoriisi.

5. Jos laitteessasi on fyysinen SIM-kortti, poista iPhonen SIM-kortti tai iPadin SIM-kortti SIM-korttialustalta ja aseta SIM-kortti sitten takaisin paikalleen. Varmista, että SIM-kortin alusta sulkeutuu kokonaan ja napakasti. Jos käytät erimallisen iPhonen, iPadin tai muun puhelinvalmistajan SIM-kortin alustaa, se ei välttämättä mene kunnolla paikalleen.

6. Jos laitteessasi on fyysinen SIM-kortti ja olet suorittanut edellisen vaiheen, kokeile toista SIM-korttia. Jos sinulla ei ole sellaista, käy matkapuhelinoperaattorisi myymälässä. Pyydä heitä kokeilemaan, toimiiko toinen SIM-kortti. SIM-kortti täytyy ehkä vaihtaa.

Jos näet edelleen SIM-korttia koskevan viestin, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lue, mitä tehdä, jos iPhonessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan SIM-korttia ei tueta.