Språk

Mac mini: Om HDMI-ljud och hörlurar

Symptoms

Om du ansluter en HDMI-skärm eller -TV till Mac mini (mitten 2010) eller senare kanske du i vissa fall inte kan markera HDMI-ljudenheten i fliken Utmatning under Ljudinställningar när hörlurar är inkopplade till datorn.

Lösning

Koppla från hörlurarna från datorn. Nu ska du kunna markera HDMI-ljud.

Ljudinställning för Mac mini med inkopplade hörlurar

Ytterligare information

OS X Lion (10.7.2) programuppdatering lägger till denna möjlighet att imitera det exklusiva högtalarbeteendet för iMac- och Apple-bildskärmsprodukter som använder Mini DisplayPort eller Thunderbolt.

Senast ändrad: 2011-nov-14