Talen

iTunes: synchronisatie van foto's lukt niet

Symptomen

In bepaalde gevallen kan in iTunes een waarschuwing verschijnen of kan iTunes geen foto's synchroniseren met een iPod of iOS-apparaat. Enkele voorbeelden zijn:

• Na het bijwerken van het iOS toont iTunes een waarschuwing met de melding dat er onvoldoende ruimte is om foto's te synchroniseren
  • De voortgangsbalk van de iTunes-synchronisatie stopt gedurende een lange tijd terwijl foto's worden gesynchroniseerd
  • iTunes geeft een foutbericht weer tijdens de synchronisatie van de foto's
  • Deze fout verschijnt: "Sommige foto's, waaronder de foto '[naam foto]', zijn niet naar de iPhone/iPod touch '[naam apparaat]' gekopieerd, omdat ze niet op de iPhone/iPod touch kunnen worden weergegeven."
  • Deze fout verschijnt: "De iPhone/iPod touch '[naam apparaat]' kan niet worden gesynchroniseerd. Het vereiste bestand is niet gevonden."

In dit artikel worden de stappen uitgelegd die u moet uitvoeren om deze problemen op te lossen.

Oplossing

Als u tijdens de synchronisatie van foto's één van de bovenstaande problemen, of een ander probleem, ondervindt, probeert u het volgende:

1. Controleer of u het apparaat synchroniseert met de computer waarmee u gewoonlijk foto's synchroniseert.
  2. In iTunes selecteert u achtereenvolgens het apparaat en het paneel Foto's en schakelt u de synchronisatie van foto's uit.
  3. Synchroniseer uw apparaat.
    Belangrijk:
    hiermee verwijdert u alle gesynchroniseerde foto's uit uw apparaat.
  4. Koppel uw apparaat los en werk bij naar de nieuwste versie van iTunes.
  5. Verwijder uw iPod Photo Cache.
  6. Verbind uw apparaat met iTunes.
  7. Selecteer achtereenvolgens het apparaat en het paneel Foto's en schakel de synchronisatie van foto's in.
  8. Synchroniseer uw apparaat.

Als u nog altijd een waarschuwingsbericht ziet waarin wordt gemeld dat er onvoldoende ruimte is om de volledige fotobibliotheek te synchroniseren, voegt u selectief fotoalbums toe totdat de schijf vol is.

Aanvullende informatie

Controleer of de foto's een compatibele structuur hebben. Op een Mac worden deze bestandsstructuren gesynchroniseerd van uw iPhoto-bibliotheek naar uw apparaat: JPG, JPEG, TIFF, PICT, GIF, PNG, JPG2000 or JP2, PSD, SGI en BMP.

In Windows worden deze bestandsstructuren gesynchroniseerd naar uw apparaat: JPEG, BMP, GIF, TIF, TIFF, SGI en PNG.

Foto's zonder extensie verschijnen mogelijk niet op uw apparaat.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 13-nov-2012
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 13-nov-2012
  • Artikel: TS3697
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)