Gjenopprett en iPhone, iPad eller iPod touch som trenger en nyere versjon av iOS eller iPadOS

Finn ut hva du må gjøre hvis du vil gjenopprette en sikkerhetskopi av iPhone, iPad eller iPod touch fra iCloud eller en datamaskin som krever at enheten har en nyere versjon av iOS eller iPadOS.

Hvis du skal gjenopprette en iCloud-sikkerhetskopi

Hvis du skal gjenopprette en iCloud-sikkerhetskopi som krever en nyere versjon av iOS eller iPadOS, kan du bli bedt om å oppdatere programvaren. Hvis du velger å laste ned og installere oppdateringen, kommer enheten automatisk til å oppdatere programvaren og deretter gjenopprette sikkerhetskopien.

Hvis du skal gjenopprette fra en datamaskin

Hvis du skal gjenopprette en sikkerhetskopi av iPhone, iPad eller iPod touch fra en datamaskin som krever at enheten har en nyere versjon av iOS eller iPadOS, kan du få en feilmelding om at sikkerhetskopien ikke kan gjenopprettes, fordi programvaren på enheten er for gammel. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere enheten og gjenopprette sikkerhetskopien.

Konfigurer, oppdater og slett enheten

1. På skjermen Apper og data på enheten trykker du på Ikke overfør apper og data i stedet for Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi. Hvis du allerede har trykt på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi, trykker du på Tilbake for å gå tilbake til konfigureringsskjermen.

ios-16-iphone-13-pro-setup-apps-data-crop
  2. Følg resten av fremgangsmåten. Foreløpig kan du hoppe over trinnene for Apple-ID, Touch ID eller Face ID og kode.

3. Når konfigurasjonen er fullført, oppdaterer du enheten din til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.

4. Vent til oppdateringen er fullført og enheten har startet på nytt.

5. Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill [enhet] > Slett alt innhold og alle innstillinger for å slette enheten din. Når enheten er slettet, startes den på nytt, og oppsettassistenten viser Hei-skjermen.

ios-16-iphone-13-pro-setup-hello-crop

Du kan nå konfigurere enheten på nytt og velge en sikkerhetskopi du vil gjenopprette fra.