Talen

iOS: terugzetten vanaf reservekopie van nieuwer apparaat lukt niet

Symptomen

Wanneer u een iOS-reservekopie terugzet op een iPhone, iPad of iPod touch die niet de nieuwste iOS-versie gebruikt, ziet u mogelijk het volgende gedrag:

  • De nieuwste reservekopie verschijnt niet in de lijst met beschikbare reservekopieën in iTunes of iCloud of u kunt deze niet selecteren.
  • In iTunes verschijnt de waarschuwing 'De reservekopie [naam] kan niet op deze [iOS-apparaat] worden teruggezet, omdat de software op de [iOS-apparaat] te oud is'.
  • In iTunes verschijnt de waarschuwing 'Geen reservekopieën beschikbaar.'.

Oplossing

Werk uw apparaat bij naar de nieuwste iOS-versie om de reservekopie te kunnen terugzetten.

 

Aanvullende informatie

iOS biedt geen ondersteuning voor het terugzetten vanaf een reservekopie van een nieuwere iOS-versie naar een apparaat met een oudere iOS-versie.

Bijvoorbeeld: een reservekopie terugzetten van een apparaat met iOS 7 op een apparaat met iOS 6.x of lager wordt niet ondersteund.

Als u inhoud wilt overzetten van een apparaat met een nieuwere iOS-versie naar een apparaat met een oudere versie, volgt u deze stappen om de inhoud over te zetten naar de computer en gebruikt u dan iTunes om de inhoud te synchroniseren naar het apparaat.

Opmerking: sommige inhoud, inclusief berichten, appgegevens en andere instellingen, kunnen niet worden overgezet via deze methode.

Laatst gewijzigd op: 25-sep-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 25-sep-2013
  • Article: TS3682
  • Views:

    null

Aanvullende informatie over productondersteuning