iTunes en iCloud: e-mails, contacten, agenda’s en taken worden niet gesynchroniseerd of bijgewerkt wanneer Klik-en-Klaar van Microsoft Office wordt gebruikt

Als u Microsoft Office met Klik-en-Klaar gebruikt, verschijnt Outlook niet als een selecteerbare optie voor de synchronisatie van gegevens met iTunes of het iCloud-configuratiescherm.

Als u iTunes of het iCloud-configuratiescherm wilt gebruiken om e-mail, contacten, agenda’s en taken up-to-date te houden tussen iOS-apparaten en Microsoft Outlook, moet u een volledige versie van Microsoft Outlook 2013 of 2010 op de harde schijf installeren.

Vind meer informatie en ondersteuning bij Klik-en-Klaar van Microsoft Office en lees hoe u overschakelt van Klik-en-Klaar naar een lokale installatie van Microsoft Office 2010

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.