Talen

iTunes: iTunes voor Windows downloaden met Internet Explorer

Symptomen

Als u Windows Internet Explorer 7 of 8 gebruikt om iTunes te downloaden vanaf http://www.apple.com/nl/itunes/download/, ziet u het venster Bestand downloaden wanneer u klikt op de knop Download nu: knop Download nu

In het venster Bestand downloaden wordt u gevraagd of u het iTunes-bestand dat u gaat downloaden wilt uitvoeren of opslaan:

Tekst in het venster Bestand downloaden:

Als u het venster Bestand downloaden niet ziet, is het filterniveau van uw Pop-upblokkering mogelijk te hoog ingesteld.

Oplossing

Verlaag het filterniveau van uw Pop-upblokkering om iTunes te downloaden. Hiervoor gaat u als volgt te werk:

1. Open het menu Extra in Internet Explorer.

2. Kies achtereenvolgens Pop-upblokkering en Instellingen voor pop-upblokkering.
  3. In het venster Instellingen voor pop-upblokkering wijzigt u het filterniveau naar "Normaal: de meeste automatische pop-ups blokkeren" en klikt u vervolgens op de knop Sluiten.

4. Ga naar http://www.apple.com/nl/itunes/download/ en klik opnieuw op de knop Download nu.
  5. Wanneer het venster Bestand downloaden verschijnt, kiest u Uitvoeren en wacht u totdat de download is voltooid.

Aanvullende informatie

U hebt naast Internet Explorer mogelijk andere software voor pop-upblokkering. Deze software kan uw iTunes-download verstoren. Als het probleem aanhoudt, zoekt u extra geïnstalleerde software voor pop-upblokkering en wijzigt u het filterniveau. Bezoek de website van de softwarefabrikant voor instructies.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 13-mei-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 13-mei-2013
  • Artikel: TS3212
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)