Problemer med at importere billeder fra iPhone, iPad eller iPod touch til en computer

Hvis du ikke kan importere billeder til din computer, eller computeren ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod touch som et kamera, kan du prøve disse trin.

Se, om du kan bruge iCloud-fotobibliotek eller Min fotostream

Hvis du har slået iCloud-fotobibliotek til på din Mac og din iPhone, iPad eller iPod touch, er dine billeder måske allerede på din computer. Følg disse trin for at søge efter dine billeder i Fotos til macOS. Du kan også gå til iCloud.com og åbne appen Fotos for at se hele fotobiblioteket og vælge de billeder, du vil importere. Hvis du ikke har slået iCloud-fotobibliotek til, kan du prøve at bruge Min fotostream til at få adgang til dine billeder på computeren.

Hvis du hverken bruger iCloud-fotobibliotek eller Min fotostream, kan du prøve nedenstående trin.

Sådan kontrolleres dine forbindelser og opdateres softwaren

Prøv at importere dine billeder med et andet Apple USB-kabel.

Hvis du stadig ikke kan importere, skal du opdatere din software:

1. Tjek, om der er opdateringer til din fotoadministrationssoftware.

2. Hent den nyeste version af iTunes.

3. Opdater din iPhone, iPad eller iPod touch.

4. Opdater din Mac eller pc. I Windows skal du bruge programmet Windows Update.

5. Prøv at importere billederne igen.

Sådan importeres et nyt billede

1. Tag et nyt billede, eller gem et skærmbillede på din iOS-enhed ved at trykke på knappen Hjem og knappen Vågeblus til/fra samtidigt.

2. Slut iOS-enheden til din computer.

3. Prøv at importere dine billeder med din fotoadministrationssoftware. Eller prøv disse trin på computeren:

• På din Mac: Åbn Billedoverførsel i mappen Programmer.

• På din pc: Gå til Microsoft-webstedet for at lære, hvordan du importerer billeder i Windows 10, Windows 8 eller Windows 7.

Hvis computeren ikke kan se enheden, skal du kontrollere, at din enhed godkender computeren.

Prøv med en anden computer

Hvis der ikke vises et kamera i Enhedshåndtering, skal du teste iOS-enheden på en anden computer. Hvis en anden computer genkender iOS-enheden som et kamera, skal du kontakte Microsoft (eller den forhandler eller udbyder, som yder support til Windows på din computer) for at få hjælp.

Hvis du bruger en Mac, kan du prøve at bruge AirDrop til at sende billederne til computeren trådløst.

Dette dokument opdateres, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.