Om skärmen inte fungerar på din iPhone eller iPad

Du kan behöva boka service för enheten.

Om skärmen är för känslig eller endast reagerar på beröring periodvis

1. Starta om din iPhone eller iPad.

2. Se till att bildskärmen är ren och fri från skräp eller vatten.

3. Koppla från alla Lightning- eller usb-C-tillbehör. Om din skärm fungerar efter att du har tagit bort ett tillbehör testar du med ett annat uttag, en annan kabel eller laddare.

4. Ta bort alla höljen och bildskärmsskydd.

Kontakta Apple-supporten

Om skärmen fortfarande inte fungerar kan du behöva boka service för enheten. Kontakta Apple-supporten.