Hvis en app på iPhone eller iPad slutter å svare, lukkes uventet eller ikke åpnes

Hvis en app på iPhone eller iPad ikke fungerer som forventet, kan du prøve følgende fremgangsmåte.

Lukk appen og åpne den på nytt

Fremtving avslutning av appen. Deretter åpner du appen for å se om den fungerer som forventet.

Start enheten på nytt

Omstart iPhone eller iPad. Deretter åpner du appen for å se om den fungerer som forventet.

Se etter oppdateringer

Hvis du vil se om oppdateringer er tilgjengelige for appen, kan du åpne App Store, trykke på profilsymbolet ditt og deretter rulle ned for å se om en oppdatering er tilgjengelig. Hvis det ikke er en tilgjengelig oppdatering for appen, kan du oppdatere programvaren på iPhonen eller iPaden.

Slett appen, og last den deretter ned på nytt

Slett appen.Når du gjør dette, kan du miste data som ble lagret i appen. Deretter laster du ned programmet på nytt. Kontroller deretter om problemet med appen er løst.

Få mer hjelp

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.