Als een app op je iPhone of iPad niet meer reageert, onverwacht sluit of niet wordt geopend

Als een app op je iPhone of iPad niet werkt zoals verwacht, kun je het volgende proberen.

Sluit de app en open deze opnieuw

Sluit de app geforceerd af. Open daarna de app en controleer of deze naar verwachting werkt.

Het apparaat herstarten

Herstart je iPhone of herstart je iPad. Open daarna de app en controleer of deze naar verwachting werkt.

Controleren op updates

Als je wilt zien of er updates beschikbaar zijn voor de app, open je de App Store, tik je op je profielsymbool en scrol je omlaag. Als er geen updates beschikbaar zijn voor de app, werk je de software op je iPhone of iPad bij.

Verwijder de app en download deze opnieuw

Verwijder de app. Als je dit doet, kun je gegevens verliezen die in de app zijn bewaard. Download de app vervolgens opnieuw. Controleer vervolgens of het probleem met de app is verholpen.

Meer hulp

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.