Als de interne luidsprekers van je Mac niet werken

Als je geen geluid hoort uit de interne luidsprekers van je Mac, controleer je eerst of macOS up-to-date is en controleer je de instellingen.

De geluidsinstellingen controleren

Koppel eerst alle kabels los van de USB-, Thunderbolt- of 3,5-mm audiopoorten op je Mac.

1. Kies in het Apple-menu  de optie 'Systeeminstellingen' (of 'Systeemvoorkeuren').

2. Klik op 'Geluid'.

3. Klik op het tabblad 'Uitvoer' en selecteer de ingebouwde luidsprekers. Als de ingebouwde luidsprekers niet beschikbaar zijn als optie in het venster 'Uitvoer', neem je contact op met Apple Support.

4. Als de volumeregelaar voor 'Uitvoer’ laag staat, schuif je de regelaar naar rechts en probeer je het opnieuw.

5. Als het aankruisvak 'Geluid uit' ingeschakeld is, schakel je het uit en probeer je het opnieuw.

6. Als je nog steeds geen geluid hoort, neem je contact op met Apple Support.