Genstart Apple Mobile Device-tjeneste (AMDS) på Windows

Hvis en iPhone, iPad eller iPod touch ikke genkendes i iTunes på Windows, skal AMDS muligvis genstartes.

Sådan genstartes AMDS

Følgende fejl vises muligvis, når du tilslutter din enhed: "Denne [device] kan ikke bruges, fordi Apple Mobile Device-tjenesten Service ikke er startet."

Følg disse trin for at genstarte AMDS:

1. Luk iTunes, og afbryd forbindelsen til alle de iPhone-, iPad- eller iPod-enheder, der er tilsluttet i øjeblikket.

2. Gå til kommandoen Kør ved at holde Windows-logotasten og R-tasten nede samtidig på computerens tastatur.

3. Skriv services.msc, og klik på OK. Tjenestekonsollen bør åbne.

4. Højreklik på Apple Mobile Device-tjeneste, og klik på Egenskaber i genvejsmenuen.

No alt supplied for Image
  5. Indstil lokalmenuen Starttype til Automatisk.

No alt supplied for Image
  6. Klik på Stop tjenesten.

7. Når tjenesten er stoppet, skal du klikke på Start tjenesten.

8. Klik på OK.

9. Genstart computeren.

10. Åbn iTunes, og tilslut enheden.

Læs mere

Hvis AMDS stadig ikke starter, eller hvis det stopper uventet, kan det skyldes sikkerhedssoftware fra andre producenter. Læs om, hvordan du løser problemer med iTunes og sikkerhedssoftware fra andre producenter.

Hvis AMDS ikke forårsager problemet, kan du læse om, hvordan du troubleshoot udfører fejlfinding efter andre årsager til problemer med enhedsgenkendelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.