Språk

iPhone, iPad och iPod touch känns inte igen i iTunes för Windows

Symptoms

iPhone, iPad eller iPod touch kanske inte visas bland Enheter i iTunes efter att du anslutit den till en Windows-dator. Något av följande kan också inträffa:

• Enheten kan inte återskapas i iTunes.
  • Ett utropstecken, frågetecken, en kontaktsymbol eller ett kryss visas bredvid enhetens rad i Enhetshanteraren.
  • Under en uppdatering eller när du återskapar kan det hända att enheten inte längre känns igen i iTunes.

Lösning

Om din iPhone, iPad eller iPod touch inte kan ansluta till iTunes på din PC provar du förslagen nedan.

Placera inte enheten manuellt i återställningsläge när du försöker med de här stegen.

Om du använder en Mac och din iPhone, iPad eller iPod touch inte känns igen i iTunes, läser du om hur du gör om enheten inte känns igen i OS X.

Dölj alla avsnitt | Visa alla avsnitt

Starta om

Stäng av datorn och iOS-enheten och starta dem sedan igen.

Uppdatera datorn

Kontrollera att du har installerat alla nödvändiga uppdateringar för datorn.

Uppdatera iTunes

Kontrollera att iOS-enheten litar på datorn

Om du ansluter iOS-enheten till datorn och varningen ”Om du inte har anslutit din iOS-enhet till den här datorn förut låser du upp den och trycker på Lita på” visas, kontrollerar du att enheten litar på datorn.

Om du använder Windows XP och får den här varningen upprepade gånger kontrollerar du att iTunes är installerat. Lär dig hur du löser problemet med att meddelandet ”Vill du lita på den här datorn?” visas upprepade gånger när du använder Windows XP. Du kan behöva nollställa mappen Lockdown.

Kontrollera USB-kabeln

Kontrollera att det inte finns smuts eller skador på 30-stifts-till-USB-kabeln eller Lightning-kontakt-till-USB-kabeln. Om du har en annan kabel provar du istället med den.

USB-kablar som medföljer produkter eller tillbehör från andra tillverkare kan eventuellt bara användas för laddning och inte för överföring av data. Om du använder skal från andra tillverkare eller ett extrabatteri, provar du att ta bort skalet och ansluta USB-kabeln som levererades av Apple direkt till enheten.

Kontrollera att Apple Mobile Device Support är installerat

iOS-enheter kräver Apple Mobile Device Support, som ska installeras automatiskt med iTunes. Om du vill kontrollera ifall det är installerat följer du stegen nedan för ditt Windows-operativsystem.

Windows XP

• Klicka på Start.
  • Välj Kontrollpanelen.
  • Öppna Lägg till eller ta bort program på Kontrollpanelen och kontrollera att Apple Mobile Device Support visas i listan med installerade program.

Windows Vista och Windows 7

• Klicka på Start.
  • Välj Kontrollpanelen.
  • Klicka på Avinstallera ett program (eller klicka på Program och funktioner om du använder Klassisk vy för Kontrollpanelen i Windows Vista).
  • Kontrollera att Apple Mobile Device Support visas i listan över nyligen installerade program.

Windows 8

• Flytta markören till det övre högra hörnet och klicka på förstoringsglaset.
  • Skriv Kontrollpanelen och tryck på Retur.
  • Klicka på Avinstallera ett program.
  • Kontrollera att Apple Mobile Device Support visas i listan över nyligen installerade program.

Om Apple Mobile Device Support inte visas i listan tar du bort iTunes, QuickTime, Apple Programuppdatering samt Apple Application Support och installerar därefter om iTunes.

Om du fortfarande inte kan se Apple Mobile Device Support i listan när du har installerat iTunes läser du om hur du löser problem med att installera iTunes för Windows.

Starta om Apple Mobile Device Service

Kontrollera att Apple Mobile Device USB-drivrutinen är installerad

Windows XP

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Avsluta iTunes om det startar.
  3. Öppna Start-menyn, högerklicka på Den här datorn och välj Egenskaper.
  4. Klicka på fliken Maskinvara och därefter på knappen Enhetshanteraren. Fönstret med Enhetshanteraren ska öppnas.
  5. Klicka på plustecknet (+) bredvid alternativet USB-styrenheter för att visa det här avsnittet.
  6. Leta reda på Apple Mobile Device USB-drivrutinen i listan. Om den raden visas utan någon av symbolerna ”x”, ”!” eller ”?” ovanför, så har den här drivrutinen installerats. Gå vidare till ”Leta efter konflikter med program från andra tillverkare”.
  • Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen inte visas i listan går du vidare till avsnittet ”Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen inte visas i listan”.
  • Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen visas i listan, men har ett rött X bredvid enhetens rad är enheten avaktiverad. Du aktiverar enheten genom att högerklicka på posten i Enhetshanteraren och sedan välja Aktivera från snabbmenyn.
  • Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen visas i listan, men har ett utropstecken eller frågetecken ovanför namnet, installerar du om Apple Mobile Device-drivrutinen:
    1. Högerklicka på raden Apple Mobile Device i Enhetshanteraren.
    2. Välj Avinstallera från snabbmenyn.
    3. I dialogrutan som öppnas klickar du på OK.
    4. Högerklicka på USB-styrenheter i Enhetshanteraren, och välj Sök efter maskinvaruförändringar i genvägsmenyn.
    Nödvändiga drivrutiner installeras automatiskt i Windows och sedan försöker Windows montera enheten på nytt.

• Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen fortfarande visas med ett utropstecken eller frågetecken ovanför namnet, installerar du om Apple Mobile Device-drivrutinen manuellt:
    1. Högerklicka på raden Apple Mobile Device i Enhetshanteraren.
    2. Välj Uppdatera drivrutin från snabbmenyn.
    3. Om du tillfrågas om du vill ansluta till Windows Update för att söka efter programvara, väljer du alternativet Nej, inte den här gången.
    4. Välj alternativet Installera från en lista eller angiven plats (avancerat).
    5. Klicka på Nästa.
    6. Markera alternativet Sök inte. Jag väljer vilken drivrutin som ska installeras.
    7. Klicka på Nästa.
    8. Klicka på knappen Disk finns. Om alternativet Disk finns inte är tillgängligt, väljer du en enhetskategori, exempelvis Mobiltelefon eller Lagringsenhet (om sådana alternativ finns). Klicka därefter på Nästa. Knappen Disk finns bör visas.
    9. Klicka på knappen Bläddra. Navigera därefter till följande plats: C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
    10. Dubbelklicka på filen usbaapl.
    11. Klicka på OK i fönstret Disk finns.
    12. Klicka på Nästa.
    13. Klicka på Slutför. Windows installerar drivrutinen.

Om det visas information om att programvaran inte har godkänts i Windows Logo-testet klickar du på Fortsätt ändå för att installera drivrutinerna.

Windows Vista, Windows 7 och Windows 8

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Avsluta iTunes om det startar.
  3. För Windows Vista och Windows 7:
    • Klicka på Start-menyn, högerklicka på Dator och välj sedan Egenskaper.
    • I det övre vänstra hörnet klickar du på Enhetshanteraren. Fönstret med Enhetshanteraren ska öppnas.
    För Windows 8:
    • Flytta markören till det övre högra hörnet, klicka på förstoringsglaset, skriv devmgmt.msc och tryck på Retur. Fönstret med Enhetshanteraren ska öppnas.
  4. Klicka på plustecknet (+) (eller visningstriangeln ) (för Windows 7 och Windows 8) bredvid USB-styrenheterna för att visa detta avsnitt.
  5. Leta reda på Apple Mobile Device USB-drivrutinen i listan. Om den här raden visas utan en nedåtpil, ”!” eller ”?” ovanför, så har den här drivrutinen installerats. Gå vidare till ”Leta efter konflikter med program från andra tillverkare”.
  • Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen inte visas i listan går du vidare till avsnittet ”Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen inte visas i listan”.
  • Om en nedåtpil visas bredvid enhetsraden i Enhetshanteraren innebär det att enheten är inaktiverad. Du aktiverar enheten genom att högerklicka på posten i Enhetshanteraren och sedan välja Aktivera från snabbmenyn.
  • Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen visas i listan, men har ett utropstecken eller frågetecken ovanför namnet, installerar du om Apple Mobile Device-drivrutinen:
    1. Högerklicka på raden Apple Mobile Device i Enhetshanteraren.
    2. Välj Avinstallera från snabbmenyn.
    3. När du ombeds göra det markerar du rutan Radera drivrutinsprogramvaran för den här enheten. Klicka sedan på OK.
    4. I dialogrutan som öppnas klickar du på OK.
    5. Högerklicka på USB-styrenheter i Enhetshanteraren, och välj Sök efter maskinvaruförändringar i genvägsmenyn.
    Nödvändiga drivrutiner installeras automatiskt i Windows och sedan försöker Windows montera enheten på nytt.
  • Om det fortfarande visas ett utropstecken eller frågetecken ovanför raden med Apple Mobile Device USB-drivrutinen, högerklickar du på raden och väljer Egenskaper. Titta under Enhetsstatus på fliken Allmänt.
  • Om du ser ett meddelande med texten: ”Den digitala signaturen för den här filen kan inte verifieras i Windows. En fil som är felaktigt signerad eller skadad kan ha installerats om maskin- eller programvaran har ändrats nyligen. Felet kan också orsakas av skadlig programvara från en okänd källa. (Kod 52)” läser du avsnittet nedan om Felkod 52.
  • Om en annan felkod visas uppdaterar du Apple Mobile Device-drivrutinen manuellt:
    1. Högerklicka på raden Apple Mobile Device i Enhetshanteraren.
    2. Välj Uppdatera drivrutin.
    3. Välj alternativet Välj drivrutinsprogramvara som redan finns på datorn.
    4. Klicka på alternativet Låt mig välja från en lista över drivrutiner som finns på datorn.
    5. Klicka på knappen Disk finns. Om alternativet Disk finns inte är tillgängligt, väljer du en enhetskategori, exempelvis Mobiltelefon eller Lagringsenhet (om sådana alternativ finns). Klicka därefter på Nästa. Knappen Disk finns bör visas.
    6. Klicka på knappen Bläddra och navigera därefter till följande plats: C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
    7. Dubbelklicka på filen usbaapl. (Den här filen heter usbaapl64 om du har en 64-bitars version av Windows. Om du inte hittar usbaapl64 här eller om det inte finns någon mapp med drivrutiner letar du i C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers istället.
    8. Klicka på Öppna i fönstret Disk finns. Klicka på Nästa. Klicka sedan på Slutför. Windows installerar drivrutinen.

Om det visas information om att programvaran inte har godkänts i Windows Logo-testet klickar du på Fortsätt ändå för att installera drivrutinerna.

Det finns lösningar till andra vanliga fel och felkodsnummer i den här Microsoft-artikeln.

Felkod 52

Det kan hända att du ser detta meddelande i fönstret Egenskaper för enheten: ”Den digitala signaturen för den här filen kan inte verifieras i Windows. En fil som är felaktigt signerad eller skadad kan ha installerats om maskin- eller programvaran har ändrats nyligen. Felet kan också orsakas av skadlig programvara från en okänd källa. (Kod 52).”

Så här åtgärdar du felkoden 52:

1. Installera alla tillgängliga Windows-uppdateringar. Se den här Microsoft-artikeln för ytterligare information om detta.
  2. Kontakta datorns tillverkare för uppdateringar till drivrutiner, inklusive diskenheter, kretsuppsättningar och USB-styrenheter.
  3. Inaktivera tillfälligt kravet på signering av drivrutiner så här:
    1. Starta om datorn.
    2. Tryck på F8-tangenten under omstarten.
    3. Windows Vista och Windows 7:
      1. Listan Avancerade startalternativ visas. Tryck på nedåtpilen tills Inaktivera krav på signering av drivrutin markeras.
      2. Tryck på returtangenten.
      Windows 8:
      1. Listan Avancerade startalternativ visas. Tryck på nedåtpilen tills Inaktivera krav på signering av drivrutin markeras.
      2. Tryck på returtangenten.
      3. Klicka på Ändra på standardinställningar eller välj andra alternativ.
      4. Klicka på Välj andra alternativ.
      5. Klicka på Felsök.
      6. Klicka på Avancerade alternativ.
      7. Klicka på Startinställningar.
      8. När du uppmanas till det klickar du på Starta om.
      9. När uppmaningen visas trycker du på 7 för att inaktivera krav på signering av drivrutin.
    4. Återanslut enheten.
      Om enheten identifieras måste du utföra dessa steg varje gång du startar datorn. Kontakta Microsoft eller annan supportansvarig för Windows-installationen för ytterligare felsökning av problemet, så att du slipper välja det här alternativet varje gång.

Om Apple Mobile Device USB-drivrutinen inte finns med i listan

1. Koppla bort enheten från datorn.
  2. Spara en skärmbild genom att samtidigt trycka på hemknappen och vilo-/väckningsknappen (skärmen blinkar till snabbt). Om du vill ta skärmbilder och spara bilder på iPod touch krävs iOS 2.0 eller senare.
  3. Anslut enheten till datorn på nytt.
  4. Öppna Enhetshanteraren i Windows:
    • Windows 8:
      1. Flytta markören till det övre högra hörnet.
      2. Klicka på förstoringsglaset.
      3. Skriv devmgmt.msc.
      4. Tryck på returtangenten.
    • Windows Vista eller Windows 7:
      1. Klicka på Start.
      2. I dialogrutan skriver du devmgmt.msc.
      3. Tryck på returtangenten.
      4. Om Windows behöver din bekräftelse för att fortsätta klickar du på Fortsätt.
    • Windows XP:
      1. Klicka på Start > Kör.
      2. I dialogrutan som visas skriver du devmgmt.msc.
      3. Tryck sedan på returtangenten.
  5. Visa alla avsnitt som markerats nedan (det kan hända att inte alla avsnitt finns med i listan):
    • Bildenheter
    • Andra enheter
    • Bärbara enheter
    • USB-styrenheter
  6. Sök reda på posten som visar enheten som en kamera. Den här posten bör heta Apple iPhone, Apple iPad, eller Apple iPod.

Om endast Okänd enhet visas:

1. Högerklicka på raden Okänd enhet.
  2. Välj Egenskaper från snabbmenyn.
  3. Klicka på fliken Detaljer.
  4. Välj Maskinvaru-ID i listrutan.
  5. Om maskinvaru-ID:t börjar med:
    USB\VID_0000&PID_0000
    Det innebär att Windows inte kan läsa enhetens maskinvaru-ID:n och därför har ersatt dem med nollor. Det här orsakas vanligtvis av en felaktig USB-anslutning eller kompatibilitetsproblem med drivrutinerna för USB-chipset.
  6. Koppla från enheten och koppla från alla USB-enheter från datorn.
  7. Slå av datorn och slå på den igen.
  8. Anslut enheten på nytt och testa varje USB-port i cirka 30 sekunder för att se om enheten känns igen.
  9. Om du har en annan 30-stift till USB-kabel eller Lightning-kontakt till USB-kabel som du vet fungerar, kan du prova med den.
  10. Om du har en extern USB 2.0-hubb ansluter du hubben till din PC och sedan iOS-enheten till hubben.
  11. Om enheten visas i iTunes provar du med att koppla från den externa USB 2.0-hubben och ansluta iOS-enheten direkt till PC:n. Om problemet kvarstår kanske du behöver använda den externa USB 2.0-hubben som en tillfällig lösning. Ta därefter kontakt med datortillverkaren för att få alla uppdateringar för ditt USB-chipset.

Om Okänd enhet visas när du ansluter enheten till fler än en fungerande dator med fler än en fungerande USB-kabel, kan enheten behöva service. Läs mer om dina servicealternativ.

Om endast Apple iPhone, Apple iPad eller Apple iPod visas:

Windows XP

1. Högerklicka på namnet Apple iPhone, Apple iPad eller Apple iPod i Enhetshanteraren och välj Uppdatera drivrutin i menyn med genvägar.
  2. Om du ombeds ansluta till Windows Update för att söka efter programvara väljer du Nej, inte den här gången och klickar Nästa.
  3. Välj Installera från en lista eller angiven plats (avancerat) och klicka på Nästa.
  4. Markera alternativet Leta inte. Jag väljer själv vilken drivrutin som ska installeras. Klicka på Nästa.
  5. Klicka på knappen Disk finns. (Om alternativet Disk finns inte visas, så ska du välja en enhetskategori, exempelvis Mobiltelefon eller Lagringsenhet, om sådana alternativ finns, och sedan klicka på Nästa. Därefter bör knappen Disk finns visas.) Klicka på knappen Bläddra i dialogrutan Installera från disk.
  6. Navigera till C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  7. Dubbelklicka på filen usbaapl.inf i den här mappen. Klicka OK i dialogrutan Installera från disk.
  8. Klicka på Nästa och genomför installationen av drivrutinen. Öppna iTunes för att verifiera att enheten känns igen på rätt sätt.

Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

1. Högerklicka på namnet Apple iPhone, Apple iPad eller Apple iPod i Enhetshanteraren och välj Uppdatera drivrutin i menyn med genvägar.
  2. Klicka på alternativet Välj drivrutinsprogramvara som redan finns på datorn.
  3. Klicka på alternativet Låt mig välja från en lista över drivrutiner som finns på datorn.
  4. Klicka på knappen Disk finns. (Om alternativet Disk finns inte visas, så ska du välja en enhetskategori, exempelvis Mobiltelefon eller Lagringsenhet, om sådana alternativ finns, och sedan klicka på Nästa. Knappen Disk finns bör därefter visas.)
  5. Klicka på knappen Bläddra i dialogrutan Installera från disk.
  6. I det här fönstret navigerar du till följande mapp:
    C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  7. Dubbelklicka på filen usbaapl. (Den här filen heter usbaapl64 om du har en 64-bitars version av Windows. Om du inte hittar usbaapl64 här eller om det inte finns någon mapp med drivrutiner letar du i C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers. ).
  8. Klicka OK i dialogrutan Installera från disk.
  9. Klicka på Nästa och genomför installationen av drivrutinen. Öppna iTunes för att verifiera att enheten känns igen på rätt sätt.

Om enheten inte känns igen när den befinner sig i återhämtningsläge

Enheten kanske inte känns igen medan den befinner sig i återhämtningsläge. Det här kan ske under en uppdatering eller återskapning av enheten. När enheten befinner sig i återhämtningsläge är det vanligt att logotypen Anslut till iTunes visas på skärmen. Om iTunes inte känner igen enheten i det här tillståndet:

1. Öppna Enhetshanteraren:
    • Windows XP:
      1. Klicka på Start > Kör.
      2. I dialogrutan som visas skriver du devmgmt.msc.
      3. Tryck på returtangenten.
    • Windows Vista eller Windows 7:
      1. Klicka på Start.
      2. I dialogrutan skriver du devmgmt.msc.
      3. Tryck på returtangenten.
      4. Om Windows behöver din bekräftelse för att fortsätta klickar du på Fortsätt.
      5.
    • Windows 8:
      1. Flytta markören till det övre högra hörnet och klicka på förstoringsglaset.
      2. Skriv devmgmt.msc.
      3. Tryck på returtangenten.
  2. Klicka på plustecknet (+) (Windows XP och Vista) eller visningstriangeln () (Windows 7 och 8) bredvid Bildenheter, Övriga enheter, Bärbara enheter och USB-styrenheter för att visa dessa avsnitt.
  3. Leta efter en eller flera poster som heter Apple Mobile Device (återställningsläge) i dessa avsnitt. Dessa poster kan ha utropstecken men behöver inte ha det.
    Återställningsläge

Om du bara ser en Apple Mobile Device USB-drivrutin-post utan några fel:

Ta reda på om det finns USB 3.0-portar på datorn. I USB-styrenheter letar du efter poster med titeln USB 3.0 eller SuperSpeed USB. Om du hittar dessa har du USB 3.0.

Om du har USB 3.0:

1. Prova med att ansluta enheten till en annan USB-port. Försök med alla portar tills enheten känns igen. På vissa datorer finns det särskilda USB 2.0- och 3.0-portar. I så fall kan problemet lösas med en USB 2.0-port.
  2. Fråga datortillverkaren om det finns uppdateringar till USB 3.0-styrkretsdrivrutiner.

Om du inte har USB 3.0

Om du ser två Apple Mobile Device (återställningsläge)-poster med utropstecken ovanför namnen:

1. Öppna Enhetshanteraren och anslut enheten.
  2. Klicka på fliken Visa.
  3. Välj Enheter efter anslutning.
  4. Leta fram felaktiga poster med namnet ”Apple Mobile Device (återställningsläge)”. Du kan behöva expandera alla sektioner i Enhetshanteraren för att kunna se dem.
  5. Direkt ovanför de här posterna finns en post som heter USB-enhet (sammansatt).
    USB-sv.et (sammansatt)
    Beroende på vilken Windows-version du har följer du stegen nedan för att uppdatera den här drivrutinen:

Windows XP

1. Högerklicka på den överordnade posten USB-enhet (sammansatt).
  2. Välj Uppdatera drivrutin från snabbmenyn.
  3. Om du tillfrågas om du vill ansluta till Windows Update för att söka efter programvara, väljer du alternativet Nej, inte den här gången.
  4. Klicka på Nästa.
  5. Välj Installera från en lista eller angiven plats (avancerat).
  6. Klicka på Nästa.
  7. Välj alternativet Leta inte. Jag väljer själv vilken drivrutin som ska installeras.
  8. Klicka på Nästa.
  9. Klicka på knappen Disk finns.
  10. Klicka på knappen Bläddra i dialogrutan Installera från disk.
  11. Använd det här fönstret för att navigera till följande mapp: C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  12. Dubbelklicka på filen usbaapl som finns listad i den här mappen. Klicka OK i dialogrutan Installera från disk.
  13. Klicka på Nästa och genomför installationen av drivrutinen.
  14. Öppna iTunes för att verifiera att enheten känns igen korrekt och fortsätt sedan återställningen av enheten.

Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

1. Högerklicka på den överordnade posten USB-enhet (sammansatt).
  2. Välj Uppdatera drivrutin från snabbmenyn.
  3. Klicka på alternativet Välj drivrutinsprogramvara som redan finns på datorn.
  4. Klicka på alternativet Låt mig välja från en lista över drivrutiner som finns på datorn.
  5. Klicka på knappen Disk finns.
  6. Klicka på knappen Bläddra i dialogrutan Installera från disk.
  7. I det här fönstret navigerar du till följande mapp:
    C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  8. Dubbelklicka på filen usbaapl. (Den här filen heter usbaapl64 om du har en 64-bitars version av Windows. Om du inte hittar usbaapl64 här eller om det inte finns någon mapp med drivrutiner letar du i C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers. ).
  9. Klicka OK i dialogrutan Installera från disk.
  10. Klicka på Nästa och genomför installationen av drivrutinen.
  11. Öppna iTunes för att verifiera att enheten känns igen korrekt och fortsätt sedan återställningen av enheten.

Leta efter eventuella konflikter med programvara från tredje part

Viss programvara för telefon- och mobildataanslutning från leverantörer som Samsung, Nokia, Bora, Novatel, Sony, Android, LG, Sierra, Huawei, Pantech eller Motorola kan göra att det inte går att känna igen din enhet. Gör så här om du har sådan programvara på din dator:

1. Avinstallera tillfälligt programvaran för telefon- eller mobildataanslutning och gör ett test. Kontakta programvarutillverkaren för hjälp med att göra det. Om du använder telefonen från tredje part eller den mobila enheten till din internetanslutning kan du prova att ansluta till ett alternativt nätverk med Wi-Fi eller Ethernet.
  2. Ta bort iTunes och all relaterad programvara från Apple.

Ta bort och installera om iTunes och andra programvarukomponenter från Windows XP
    Ta bort och installera om iTunes och relaterade programvarukomponenter för Windows Vista, Windows 7 och Windows 8

3. Testa enheten efter att du har installerat om iTunes.
  4. Om du trots problemet behöver programvaran för tredjepartstelefonen eller mobildataanslutningen som togs bort installerar du om programvaran. Kontrollera sedan att enheten fortfarande fungerar med iTunes. Kontakta leverantören av programvaran för telefonanslutning om problemet återkommer.

Säkerhetsprogramvara från tredje part kan också orsaka konflikter med iOS-enheters anslutning till iTunes. Läs den här artikeln och felsök problem som kan orsakas av din säkerhetsprogramvara. Efter att du har åtgärdat eventuella problem som kan uppstå på grund av säkerhetsprogramvaran kan du behöva prova stegen i den här artikeln på nytt.

Viktigt: Omnämnandet av webbplatser och produkter från andra tillverkare sker endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation. Apple tar inget som helst ansvar för utbudet av, prestanda hos eller användningen av information eller produkter från andra tillverkares webbplatser. Apple tillhandahåller detta enbart för att underlätta för våra kunder. Apple har inte testat informationen på dessa webbplatser och gör inga utfästelser vad gäller dess korrekthet eller tillförlitlighet. Det finns alltid risker med att använda information eller produkter från Internet, och Apple tar inte på sig något som helst ansvar i detta hänseende. Observera att andra tillverkares webbplatser är oberoende av Apple och att Apple inte har någon kontroll över innehållet på sådana webbplatser. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2014-okt-28