Språk

Arkivert - iOS: Problemer med å synkronisere innhold med flere datamaskiner ved bruk av iTunes

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Symptomer

Det kan oppstå problemer som fører til at data blir ødelagt eller går tapt hvis du jevnlig synkroniserer kontakter, kalendere, notater eller bokmerker mellom flere datamaskiner og en iOS-enhet. Hvis du synkroniserer én gang for å flytte dataene til en ny datamaskin, skulle ikke det føre til disse problemene.

Løsning

Når du vil dele data mellom flere datamaskiner og en iOS-enhet, finnes de flere mulige løsninger:

Du skal ikke oppleve problemer når du enten synkroniserer enheten til en annen datamaskin for å overføre dataene én gang, eller når du synkroniserer for å overskrive dataene på enheten. Du kan også synkronisere kontakter, kalendere og bokmerker med én datamaskin, og synkronisere medier med en annen datamaskin.

Merk: Dette påvirker ikke overføring av kjøp. Du kan bruke enheten til å overføre kjøp mellom alle dine autoriserte datamaskiner.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret: 10.mar.2014
Nyttig?
Ja
Nei
  • Sist endret: 10.mar.2014
  • Artikkel: TS1474
  • Visninger:

• Vurdering:

(1 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter