Talen

iPod toont een rood "X"-symbool

Symptomen

U ondervindt mogelijk een probleem met uw iPod als een rode "X" op het scherm verschijnt, zoals hieronder wordt weergegeven:

Rode X iPod

Oplossing

iPod herstellen vanuit schijfmodus

1. Koppel de iPod los van de computer.
  2. Plaats de iPod handmatig in schijfmodus.
  3. Open de nieuwste versie van iTunes en sluit de iPod aan.
  4. Herstel de iPod.

Service aanvragen voor iPod

Als u de iPod niet in schijfmodus kunt forceren en hem niet kunt herstellen, dan heeft uw iPod onderhoud nodig. Klik op een van de onderstaande koppelingen om een online serviceaanvraag voor de iPod in te dienen of om een reservering te maken bij de Genius Bar voordat u naar uw plaatselijke Apple Store gaat.

Laatst gewijzigd op: 2-jun-2011
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 2-jun-2011
  • Article: TS1463
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)