Talen

iPod toont het bericht 'Herstel met iTunes'

Symptomen

Wanneer u een iPod probeert te gebruiken, verschijnt één van de volgende berichten op het scherm:

• Herstel met iTunes
  • Sluit op uw computer aan. Herstel met iTunes.

Op oudere iPod-modellen verschijnt een map met een uitroepteken wanneer dit probleem optreedt.

Oplossing

1. Sluit de iPod op een computer aan. Eén van deze berichten verschijnt op de computer:
    • Windows: iTunes heeft een iPod met de Macintosh-structuur aangetroffen. U moet deze iPod herstellen voordat u deze kunt gebruiken in Windows.
      waarschuwing in Windows 8
    • Mac: iTunes heeft een iPod aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPod herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes.
      Waarschuwing op Mac
    Als u geen van deze dialoogvensters ziet, installeert u de nieuwste versie van iTunes op de computer.
  2. Klik op 'OK'. iTunes geeft u de optie om de iPod bij te werken of te herstellen.
  3. Klik op 'Herstel' om de iPod te herstellen.
  4. Stel de iPod opnieuw in als dit bericht op de iPod verschijnt nadat u deze hebt hersteld.
  5. Probeer de iPod in iTunes te herstellen nadat u deze opnieuw hebt ingesteld.
  6. Als u het probleem blijft ondervinden, heeft de iPod wellicht service nodig. U kunt service regelen.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 8-apr-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 8-apr-2014
  • Article: TS1441
  • Views:

null