Talen

Op de iPod verschijnt het pictogram van een map met een uitroepteken

Symptomen

Ontdek wat u kunt doen als u het pictogram van een map met een uitroepteken ziet nadat u de iPod hebt ingeschakeld.

Tip: bekijk dit nuttige filmpje.

Als u een iPod met een Click Wheel (bijvoorbeeld iPod mini, iPod nano, iPod (5e generatie), iPod met kleurenscherm en iPod photo) op een Windows-compatibele computer gebruikt, klikt u hier voordat u doorgaat. Als u niet zeker bent welk iPod-model u hebt, klikt u hier.

Oplossing

Sluit de iPod op uw computer aan. Als in een waarschuwingsbericht wordt gemeld dat uw iPod moet worden gerepareerd of geformatteerd, kunt u de nieuwste versie van iTunes gebruiken om de iPod te herstellen. Als deze waarschuwing niet verschijnt wanneer u de iPod op uw computer aansluit, gaat u door met onderstaande suggesties.

Laden

De batterij is mogelijk bijna leeg. Laad de batterij op door de iPod op de computer aan te sluiten met de kabel die bij de iPod is meegeleverd of sluit de iPod aan op een Apple USB-lichtnetadapter. Controleer of de iPod wordt opgeladen. Er moet een bliksemschicht of laadanimatie verschijnen. Klik hier voor meer informatie over het opladen.

Opnieuw instellen

De iPod kan geblokkeerd zijn. Stel de iPod opnieuw in.

Herstellen

Bepaalde iPod-modellen vereisen een specifieke of nieuwere versie van de iPod-software. De iPod is mogelijk gepartitioneerd of opnieuw geformatteerd met een incompatibele structuur. Herstel de iPod met behulp van de nieuwste versie van iTunes. Tip: als iTunes de iPod niet herkent, probeert u de iPod geforceerd in de schijfmodus te zetten en probeert u het apparaat opnieuw te herstellen.

Service

Als het probleem zich blijft voordoen ondanks al deze oplossingen, moet de iPod mogelijk worden gerepareerd. U kunt service regelen op de website voor iPod-service.

Laatst gewijzigd op: 12-apr-2011
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 12-apr-2011
  • Article: TS1405
  • Views: