Hvis du ikke kan koble til App Store, iTunes Store eller andre Apple-tjenester

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser meldingen «Kan ikke koble til», hvis en app ikke laster inn noe, eller hvis nedlastingen av innholdet opphører.

Prøv denne fremgangsmåten hvis du ikke kan koble til noen av disse appene eller tjenestene:

• App Store

• Apple Arcade

• Game Center

• Apple-kontokort

• Apple Books

• Apple Music

• Apple Fitness+

• Apple Podcasts

• Apple TV+

• Apple TV-kanaler

• Apple News

• iTunes Store

Sjekk systemstatussiden

Finn ut om en tjeneste er midlertidig utilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Sjekk Apples systemstatusside

Kontroller at enheten er koblet til internett

Bruk hvilken som helst nettleser for å koble til et hvilket som helst nettsted. Hvis ingenting lastes inn, kan du bruke en annen enhet i det samme nettverket for å se om den kan koble til et hvilket som helst nettsted. Hvis ingen andre enheter har tilgang til internett, må du slå av Wi-Fi-ruteren og deretter slå den på igjen for å tilbakestille den. Hvis du fortsatt ikke kan koble til Wi-Fi-nettverket ditt, kontakter du internettleverandøren for å få mer hjelp. Hvis det bare er den første enheten din som ikke kan kobles til internett, kan du få hjelp med Wi-Fi på iPhone eller iPad, Apple Vision Pro, Apple Watch, Apple TV eller Mac.

Hvis du bruker mobilnettet for å koble deg til internett på iPhone eller iPad, må du sørge for at mobildata er slått på for appen du bruker. For å gjøre dette åpner du Innstillinger-appen, trykker på Mobilnett, og slår på Mobildata.

Oppdater programvaren

Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, visionOS, macOS, tvOS, watchOS eller programvare for enheter som ikke er fra Apple. Deretter kan du prøve å koble til på nytt.

Sjekk dato og klokkeslett

Påse at dato og klokkeslett på enheten er angitt riktig for tidssonen din. Hvis dato og klokkeslett er feil, kan du oppdatere dette eller slå på alternativet for å angi dato og klokkeslett automatisk. Få mer hjelp med dato og klokkeslett.

• På iPhone, iPad eller Apple Vision Pro: Åpne Innstillinger-appen. Trykk på Generelt, og trykk deretter på Dato og klokkeslett.

• På Mac: Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikk på Generelt, og klikk deretter på Dato og klokkeslett.

• På Apple TV: Åpne Innstillinger-appen. Klikk på Generelt, og klikk deretter på Dato og klokkeslett.

Hvis du fremdeles ikke kan koble til

Hvis du har prøvd alle trinnene ovenfor og fremdeles ikke kan koble til, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.