Språk

Lös problem med att uppdatera och återskapa i iOS med hjälp av iTunes

Symptoms

När du uppdaterar eller återskapar din iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes, kan det visas en felkod eller ett varningsmeddelande. De flesta av de här felen inträffar för att din dator har äldre versioner av olika programvaror eller för att den inte kan ansluta till servern.

Lösning

Du kan åtgärda de flesta fel när du uppdaterar eller återskapar med några enkla steg. Prova dessa först:

1

Uppdatera iTunes.

Hämta den senaste versionen av iTunes.

iTunes
2

Uppdatera operativsystemet.

Installera alla tillgängliga uppdateringar för din Mac-dator. Om du har en PC kan du hämta programuppdateringar till den från Microsofts webbplats.

OS X Mavericks
3

Kontrollera din dators säkerhetsprogramvara.

Du kan behöva uppdatera, ändra, inaktivera eller avinstallera programvaran som orsakar problemet.

Säkerhetslås
4

Koppla ur alla extra USB-enheter.

Låt bara iOS-enheten, tangentbordet och musen vara direkt anslutna till datorn.

USB
5

Starta om.

Stäng av datorn och enheten, och sätt på dem igen.

Apple-enheter
6

Försök igen.

Uppdatera eller återskapa iOS-enheten igen.

iOS

Få mer hjälp.

Om du provade att utföra dessa steg och felet uppstår igen ska du följa de avancerade stegen för din felkod.

Viktigt: Omnämnandet av webbplatser och produkter från andra tillverkare sker endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation. Apple tar inget som helst ansvar för utbudet av, prestanda hos eller användningen av information eller produkter från andra tillverkares webbplatser. Apple tillhandahåller detta enbart för att underlätta för våra kunder. Apple har inte testat informationen på dessa webbplatser och gör inga utfästelser vad gäller dess korrekthet eller tillförlitlighet. Det finns alltid risker med att använda information eller produkter från Internet, och Apple tar inte på sig något som helst ansvar i detta hänseende. Observera att andra tillverkares webbplatser är oberoende av Apple och att Apple inte har någon kontroll över innehållet på sådana webbplatser. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2014-mar-26