Språk

Løse feil med iOS-oppdatering og -gjenoppretting i iTunes

Symptomer

Når du bruker iTunes til å oppdatere eller gjenopprette iPhone, iPad eller iPod touch, kan du se en feilkode eller en varselmelding. De fleste av disse feilene oppstår fordi datamaskinen har eldre versjoner av programvare eller ikke kan koble til tjeneren.

Løsning

Du kan løse de fleste oppdaterings- og gjenopprettingsfeil med noen få, enkle trinn. Prøv disse først:

1

Oppdater iTunes.

Installer den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen.

iTunes
2

Oppdater operativsystemet.

Installer tilgjengelige oppdateringer for Mac-maskinen. Hvis du har en PC, kan du hente PC-programvareoppdateringer fra Microsofts nettsted.

OS X Mavericks
3

Sjekk sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen.

Du må kanskje oppdatere, endre, deaktivere eller avinstallere programvare som forårsaker problemer.

Sikkerhetslås
4

Koble fra ekstra USB-enheter.

Ha bare iOS-enheten, tastaturet og musen koblet direkte til datamaskinen.

USB
5

Start på nytt.

Slå av datamaskinen og enheten, og slå dem på igjen.

Apple-enheter
6

Prøv igjen.

Oppdater eller gjenopprett iOS-enheten igjen.

iOS

Få mer hjelp.

Hvis du har prøvd disse trinnene og feil skjer igjen, følger du de avanserte trinnene for feilkoden.

Viktig: Referanser til websider og produkter fra tredjepart er bare ment for informasjon, og innebærer ingen oppfordring eller anbefaling. Apple påtar seg ikke noe ansvar for valg, ytelse eller bruk av informasjon eller produkter som finnes på websider fra tredjepart. Apple gir denne informasjonen bare som en tjeneste til våre brukere. Apple har ikke testet informasjonen på disse websidene, og står ikke inne for nøyaktighten eller påliteligheten. Det er en iboende risiko forbundet med bruk av informasjon eller produkter som finnes på Internett, og Apple påtar seg ikke noe ansvar i denne forbindelsen. Vær oppmerksom på at en webside fra tredjepart er uavhengig av Apple og at Apple ikke har noen form for kontroll over innholdet på den websiden. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret: 26.mar.2014
Nyttig?
Ja
Nei
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Skriv ut denne siden
  • Sist endret: 26.mar.2014
  • Artikkel: TS1275
  • Visninger:

• Vurdering:

(51 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter