Talen

Update- en herstelfouten in iTunes oplossen op iOS-apparaten

Symptomen

Wanneer u iTunes gebruikt om een iPhone, iPad of iPod touch bij te werken of te herstellen, ziet u mogelijk een foutcode of waarschuwingsbericht. De meeste van deze fouten treden op omdat de computer oudere softwareversies heeft of geen verbinding kan maken met de server.

Oplossing

U kunt de meeste update- en herstelfouten oplossen met enkele eenvoudige stappen. Probeer eerst deze uit te voeren:

1

Werk iTunes bij.

Installeer de nieuwste versie van iTunes op de computer.

iTunes
2

Werk het besturingssysteem bij.

Installeer beschikbare updates voor de Mac. Als u een pc hebt, kunt u software-updates voor pc's verkrijgen via de website van Microsoft.

OS X Mavericks
3

Controleer de beveiligingssoftware van de computer.

U moet wellicht software, die het probleem veroorzaakt, bijwerken, wijzigen, uitschakelen of verwijderen.

Beveiligingsvergrendeling
4

Koppel extra USB-apparaten los.

Laat alleen het iOS-apparaat, het toetsenbord en de muis rechtstreeks op de computer aangesloten.

USB
5

Herstart.

Schakel de computer en het apparaat uit en schakel deze opnieuw in.

Apple-apparaten
6

Probeer het opnieuw.

Probeer het iOS-apparaat opnieuw bij te werken of te herstellen.

iOS

Meer hulp aanvragen.

Als u deze stappen hebt uitgevoerd en het probleem treedt opnieuw op, volgt u de geavanceerde stappen voor de foutcode.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 26-mrt-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 26-mrt-2014
  • Artikel: TS1275
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)