Talen

iPod nano (7e generatie) - Technische specificaties

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 76,5 mm
  • Breedte: 39,6 mm
  • Diepte: 5,4 mm
  • Gewicht: 31 gram1
  • Volume: 15.537 mm3

Capaciteit2

• 16 GB

Draadloze voorzieningen

• Ondersteuning voor Nike+
  • Bluetooth 4.0

Display

• 2,5-inch (diagonaal) Multi-Touch-breedbeelddisplay
  • Resolutie van 240 x 432 pixels bij 202 pixels per inch

Externe knoppen en connectors

Externe knoppen en regelaars

Connectors en in-/uitvoer

Geluid afspelen

• Frequentiebereik: 20-20.000 Hz
  • Ondersteunde geluidsstructuren: AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV
  • Door gebruiker in te stellen maximumvolume

Ondersteunde videostructuren

• H.264-video: 720 x 576 pixels, 30 beelden per seconde, Baseline, Main en High-Profile level 3.0 met AAC-LC audio tot 256 Kbps, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuren
  • MPEG-4 video tot 2,5 Mbps, 720 x 576 pixels, 30 beelden per seconde, Simple Profile met AAC-LC audio tot 256 Kbps, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuren

FM-radio

• Landinstellingen voor Noord-/Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en Japan
  • Live-pauze voor het pauzeren en terugspoelen van radio-uitzendingen (buffer van 15 minuten)

Sensor

• Versnellingsmeter

Voeding en batterij3

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij
  • Muziek: tot 30 uur bij volledig opgeladen batterij
  • Video: tot 3,5 uur bij volledig opgeladen batterij
  • Opladen via USB-poort van computersysteem of lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar)
  • Snellaadtijd: circa 1,5 uur (80% van de capaciteit)
  • Volledige laadtijd: circa 3 uur

Talen

• Gebruikersinterface in 35 talen: Arabisch, Catalaans, Deens, Duits, Engels (VK), Engels (VS), Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kantonees (Traditioneel Chinees), Koreaans, Kroatisch, Maleisisch, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Thai, Traditioneel Chinees, Tsjechisch, Turks, Vereenvoudigd Chinees, Vietnamees en Zweeds. In de Arabische en Hebreeuwse interface worden bepaalde interface-elementen niet van rechts naar links geschreven.
  • Gesproken feedback voor fitness is in zeven talen beschikbaar: Chinees (Mandarijn), Duits, Engels (VS), Frans (Frankrijk), Italiaans, Japans en Spaans (Spanje).
  • VoiceOver in 29 talen: Chinees (Kantonees, Mandarijn), Deens, Duits, Engels (Australisch, Brits, Amerikaans), Fins, Frans (Canada, Frankrijk), Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Mexico, Spanje), Thais, Tsjechisch, Turks, Zweeds

Koptelefoon

• Apple EarPods

Toegankelijkheid

• Gebarengestuurde VoiceOver-schermlezer
  • Lcd-display met hoge resolutie en instellingsmogelijkheden voor verlichting voor een betere leesbaarheid bij weinig licht
  • Kleurinversie
  • Monogeluid

Systeemvereisten

• Mac-computer met USB 2.0- of 3.0-poort, OS X versie 10.6.8 of hoger en iTunes 10.7 of hoger4
  • Pc met USB 2.0-poort, Windows 7, Vista, XP Home of Professional (SP3) of hoger en iTunes 10.7 of hoger
  • Vereist een internetabonnement; breedbandverbinding aanbevolen; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden

Omgeving

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C
  • Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C
  • Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend
  • Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 meter

Inhoud van de verpakking

• iPod nano
  • Apple EarPods
  • Lightning-naar-USB-kabel
  • Beknopte handleiding

Accessoires

Apple EarPods
Passen perfect en leveren een superieur geluid. Bestel nu

Lightning-naar-30-pens-adapter
Met deze adapter sluit je je huidige accessoires aan op je iPod nano. Bestel nu

Overige accessoires

iPod nano en het milieu

Het milieueffect van Apple producten wordt bepaald op basis van hun volledige levenscyclus. Meer informatie

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van iPod nano voor het milieu:

• Arseenvrij glas (display)
  • Geen broomhoudende vlamvertragers
  • Kwikvrij
  • Pvc-vrij
  • Recyclebare aluminium behuizing

Apple en het milieu
Er is meer informatie beschikbaar over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. De rapporten met milieuaspecten van Apple producten geven een overzicht van de milieubelasting van onze producten.

Recycling
Apple heeft een holistische visie op materiaalgebruik en afvalvermindering. Hier vind je meer informatie over het recyclen van je iPod.

1. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.
  2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.
  3. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2012 met prototypen van de iPod nano-hardware en -software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers bestaand uit materiaal geïmporteerd van cd's met behulp van iTunes (128-Kbps AAC) en materiaal afkomstig uit de iTunes Store (256-Kbps AAC). Videomateriaal was afkomstig uit de iTunes Store. De batterijtests zijn uitgevoerd met specifieke iPods; de feitelijke resultaten kunnen variëren. Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moeten op den duur mogelijk worden vervangen (zie www.apple.com/nl/support/ipod/service/battery). De gebruiksduur van de batterij en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van het gebruik en de instellingen. Zie www.apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
  4. iPod en iTunes mogen alleen worden gebruikt voor de reproductie van materiaal waarvoor de gebruiker over wettelijke rechten of auteursrechten beschikt. Steel geen muziek.
Laatst gewijzigd op: 29-aug-2014
  • Last Modified: 29-aug-2014
  • Article: SP656
  • Views:

null