iPod nano (6e generatie) - Technische specificaties

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 37,5 mm

• Breedte: 40,9 mm

• Diepte: 8,78 mm inclusief clip

• Gewicht: 21,1 g1

• Volume: 10.056 mm3

Capaciteit2

• 8 GB

• 16 GB

Display

• TFT-kleurendisplay van 1,54 inch (diagonaal)

• Resolutie van 240 x 240 pixels

• 220 pixels per inch

Geluid afspelen

• Frequentiebereik: 20-20.000 Hz

• Ondersteunde geluidsstructuren: AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3 en 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV

• Door gebruiker in te stellen maximumvolume

FM-radio

• Landinstellingen voor Noord-/Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en Japan

• Live-pauze voor het pauzeren en terugspoelen van radio-uitzendingen (buffer van 15 minuten)

Sensor

• Versnellingsmeter

Batterij en stroomvoorziening3

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij

• Tot 24 uur muziek (indien volledig opgeladen)

• Opladen via USB-poort van computersysteem of lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

• Snellaadtijd: circa 1,5 uur (80% van de capaciteit)

• Volledige laadtijd: circa 3 uur

Talen

• Gebruikersinterface in 29 talen: Arabisch, Braziliaans-Portugees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Japans, Kantonees (Traditioneel Chinees), Koreaans, Kroatisch, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Thais, Traditioneel Chinees, Tsjechisch, Turks, Vereenvoudigd Chinees en Zweeds

• Gegevens over nummers, albums en artiesten kunnen ook worden weergegeven in het Bulgaars, Oekraïens, Servisch, Sloveens en Vietnamees. In de Arabische en Hebreeuwse interface worden bepaalde elementen niet van links naar rechts geschreven.

• Gesproken feedback voor fitness is in zeven talen beschikbaar: Chinees (Mandarijn), Duits, Engels (VS), Frans (Frankrijk), Italiaans, Japans en Spaans (Spanje).

• VoiceOver in 29 talen: Chinees (Kantonees, Mandarijn), Deens, Duits, Engels (Australisch, Brits en Amerikaans), Fins, Frans (Canada, Frankrijk), Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Mexico, Spanje), Thais, Tsjechisch, Turks, Zweeds

Inhoud van de verpakking

• iPod nano

• Apple koptelefoon met oordopjes

• Dockconnector-naar-USB-kabel

• Beknopte gebruikershandleiding en gids met belangrijke productinformatie

Koptelefoon

• Oortelefoon

• Frequentiebereik: 20-20.000 Hz

• Impedantie: 32 ohm

Toegankelijkheid

• Gebarengestuurde VoiceOver-schermlezer

• Lcd-display met hoge resolutie en instellingsmogelijkheden voor verlichting voor een betere leesbaarheid bij weinig licht

• Wit op zwart

• Monogeluid

Systeemvereisten

• Mac-computer met USB 2.0-poort, OS X versie 10.5.8 of hoger en iTunes 10 of hoger4

• Pc met USB 2.0-poort, Windows 7, Vista, XP Home of Professional (SP3) of hoger en iTunes 10 of hoger

• Vereist een internetabonnement; breedbandverbinding aanbevolen; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden

Omgeving

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: 3000 m

iPod nano en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus van onze producten in beschouwing. Meer informatie

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van iPod nano voor het milieu:

• Arseenvrij glas (display)

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Kwikvrij

• Pvc-vrij

• Recyclebare behuizing van aluminium

Apple en het milieu

Meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. De rapporten met milieuaspecten van Apple producten geven een overzicht van de milieubelasting van onze producten.

Accessoires

In-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon

Deze koptelefoon is ontwikkeld voor een extreem helder en duidelijk geluid, zodat je details hoort die je altijd hebt gemist.

Koptelefoon met afstandsbediening en microfoon

Deze koptelefoon met oordopjes heeft handige knoppen waarmee je het volume van je muziek en het afspelen van video kunt regelen.

USB-lichtnetadapter

Deze supercompacte USB-adapter is ideaal om je iPhone of iPod overal op te laden als je geen computer bij de hand hebt.

Apple dockconnector-naar-USB-kabel

Met de dockconnector-naar-USB-kabel kun je je iPod, iPhone of iPad opladen en synchroniseren met een Mac of Windows-pc.

Meer accessoires in de Apple Online Store

1. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard byte; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

3. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2010 met prototypen van de hardware en software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers, bestaande uit materiaal geïmporteerd van cd's met behulp van iTunes (128-Kbps AAC) en materiaal afkomstig uit de iTunes Store (256-Kbps AAC). Voor het afspelen van video is videomateriaal afkomstig uit de iTunes Store gebruikt. De batterijtests zijn uitgevoerd met specifieke iPods; de feitelijke resultaten kunnen variëren. Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moeten op den duur mogelijk worden vervangen (zie www.apple.com/nl/support/ipod/service/battery). De gebruiksduur van de batterij en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van het gebruik en de instellingen. Ga naar www.apple.com/nl/batteries voor meer informatie.

4. iPod en iTunes mogen alleen worden gebruikt voor de reproductie van materiaal waarvoor de gebruiker over wettelijke rechten of auteursrechten beschikt. Steel geen muziek.