iLife '09 - Technische specificaties

• Mac met een Intel-, PowerPC G5- of PowerPC G4-processor (minimaal 867 MHz).

• Voor iMovie is een Mac met een Intel-processor, een Power Mac G5 (minimaal dual 2,0 GHz) of een iMac G5 (minimaal 1,9 GHz) vereist.

• Voor GarageBand Leren spelen is een Intel-Mac met minimaal een dual-coreprocessor vereist.

• 512 MB RAM; 1 GB aanbevolen. Voor HD-video is minimaal 1 GB RAM vereist.

• Ongeveer 4 GB vrije schijfruimte.

• Dvd-eenheid vereist voor installatie.

• Mac OS X versie 10.5.6 of hoger.

• QuickTime 7.5.5 of hoger (meegeleverd).

• Voor AVCHD-video is een Mac met minimaal een Intel Core Duo-processor vereist. Ga naar iMovie '09 Camcorder Support (Engelstalig) voor meer informatie over ondersteunde videoapparaten en -structuren.

• Voor 24-bits-opnamen in GarageBand is een met Mac OS X compatibele audio-interface met ondersteuning voor 24-bits-audio vereist. Lees de handleiding of neem contact op met de fabrikant voor meer informatie over de specificaties en compatibiliteit.

• Voor sommige functies is internettoegang en/of MobileMe vereist; hieraan zijn extra kosten en voorwaarden verbonden. MobileMe is uitsluitend beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Jaarabonnement en internettoegang vereist. Onderworpen aan bepaalde voorwaarden.

• iPhoto-drukwerk kan alleen worden besteld in de Verenigde Staten, Canada, Japan en bepaalde landen in Europa en Azië/Oceanië.

• De Lessen van artiesten van GarageBand zijn afzonderlijk verkrijgbaar en kunnen in bepaalde landen rechtstreeks in de Leswinkel van GarageBand worden gekocht.

• Voor het branden van dvd's is een Apple SuperDrive of een compatibele dvd-brander van een andere fabrikant vereist.

• Flickr is niet in alle landen beschikbaar.