Talen

iTunes 10 voor Mac: Films voorbereiden voor gebruik op een Apple TV

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
Films voorbereiden voor gebruik op een Apple TV

Als u een Apple TV hebt, kunt u daarmee films op uw computer bekijken op uw tv. Mogelijk moet u bepaalde films converteren voor gebruik op een Apple TV.

Als u films in iMovie bewerkt, kunt u uw film direct in uw iTunes-bibliotheek bewaren.

Elke video die op een iPod, iPhone of iPad kan worden afgespeeld, kan op een Apple TV worden afgespeeld.

Een film converteren voor gebruik op een Apple TV

1. Selecteer de film in iTunes.

2. Kies 'Geavanceerd' > 'Maak versie voor iPad of Apple TV aan'.

Een film in iMovie bewaren voor gebruik op een Apple TV

1. Kies in iMovie 'Deel' > 'iTunes'.

2. Klik op 'Apple TV'.

3. Klik op 'Publiceer'.

Zie voor meer informatie iMovie Help.

Het converteren van een film voor Apple TV kan, afhankelijk van de gebruikte computer en de lengte en inhoud van de film, enkele minuten tot enkele uren duren.

Het oorspronkelijke filmbestand blijft aanwezig in de iTunes-bibliotheek.

Zie de Apple TV-ondersteuningswebsite voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 25-mrt-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 25-mrt-2014
  • Artikel: PH979
  • Aantal keer bekeken: