Talen

Mac OS X 10.6: Het paneel 'Algemeen' van het paneel 'Beveiliging' in Systeemvoorkeuren

Het paneel 'Algemeen' van het paneel 'Beveiliging' in Systeemvoorkeuren

U kunt de beveiliging van alle accounts op uw computer verbeteren door de gewenste instellingen te selecteren in het paneel 'Systeem' van het paneel 'Beveiliging' in Systeemvoorkeuren.

Vraag om wachtwoord... na activering van sluimerstand of schermbeveiliging: Schakel dit aankruisvak in om ervoor te zorgen dat de computer ook beveiligd is als u even weg bent en de computer niet wordt gebruikt.Als de sluimerstand wordt uitgeschakeld, moet het wachtwoord voor de gebruikersaccount worden ingevoerd om de computer te kunnen gebruiken. U kunt instellen hoe lang de schermbeveiliging actief mag zijn voordat om een wachtwoord wordt gevraagd.

Schakel automatisch inloggen uit: Schakel dit aankruisvak in als u wilt dat de identiteit van de gebruiker bij het inloggen moet worden gecontroleerd aan de hand van een wachtwoord voordat de computer kan worden gebruikt.

Vraag om identiteitscontrole om elk systeemvoorkeurenpaneel te ontgrendelen: Schakel dit aankruisvak in als een gebruiker pas toegang mag krijgen tot een paneel in Systeemvoorkeuren nadat er een wachtwoord is ingevoerd en niet met het invoeren van één wachtwoord toegang kan krijgen tot alle voorkeurenpanelen.

Log uit na inactieve periode van ... minuten: Schakel dit aankruisvak in om de gebruikersaccount automatisch uit te loggen wanneer de computer gedurende het opgegeven aantal minuten inactief is.

Gebruik beveiligd virtueel geheugen: Schakel dit aankruisvak in om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke gegevens in het virtuele geheugen op de harde schijf worden gecodeerd nadat ze vanuit het RAM-geheugen naar de harde schijf zijn geschreven.

Schakel infraroodontvanger voor afstandsbediening uit: Schakel dit aankruisvak in om ervoor te zorgen dat de computer geen infraroodsignalen van een afstandsbediening meer ontvangt.

Koppel: Om uw computer voor de ontvangst van infraroodsignalen van een afstandsbediening te configureren, klikt u op 'Koppel' en volgt u de instructies op het scherm.

Laatst gewijzigd op: 8-jun-2012
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 8-jun-2012
  • Article: PH6324
  • Views: