Talen

iBooks Author: infovenster

infovenster

Het infovenster bevat hulpmiddelen voor het opmaken van tekst, objecten, widgets, koppelingen en andere elementen. Voor elk type element is er een afzonderlijk infovenster, dat u kunt openen door op een van de knoppen boven in het venster te klikken.

Van links naar rechts zijn dit de knoppen voor de infovensters: Document, Lay-out, Omloop, Tekst, Afbeelding, Formaat, Tabel, Diagram, Koppeling en Widget.

Een infovenster openen: Klik op 'Info' in de knoppenbalk en klik vervolgens op de knop voor het infovenster dat u wilt openen.

Knop 'Info' in de knoppenbalk en infovenster met knoppen bovenin voor het openen van de infopanelen
Laatst gewijzigd op: 1-nov-2012
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 1-nov-2012
  • Article: PH2829
  • Views: