Talen

iCloud: Zoek mijn iPhone instellen

Zoek mijn iPhone instellen

Voordat u uw apparaten kunt vinden, moet u iCloud instellen en Zoek mijn iPhone inschakelen op uw iOS-apparaten en Mac-computers. Zoek mijn iPhone vereist iOS 5 of hoger of OS X v10.7.5 of hoger.

Important:   Om al uw apparaten in Zoek mijn iPhone te bekijken, moet u elk apparaat instellen met dezelfde iCloud-account.

In iOS 7 of nieuwer is Zoek mijn iPhone voorzien van de nieuwe functie Activeringsvergrendeling. Deze functie wordt automatisch ingeschakeld wanneer u Zoek mijn iPhone instelt. Met Activeringsvergrendeling wordt het moeilijker voor iemand om uw iPhone, iPad of iPod touch te gebruiken of te verkopen wanneer deze is kwijtgeraakt of gestolen. Lees voor meer informatie het Apple Support-artikel Activeringsslot van Zoek mijn iPhone in iOS 7.

Een iOS-apparaat instellen

1. Tik op 'Instellingen' op het thuisscherm van uw apparaat en tik dan op 'iCloud'.

Als u gevraagd wordt om in te loggen, geeft u uw Apple ID op, of als u dit niet hebt, tikt u op 'Maak een gratis Apple ID aan' en volgt u de instructies.

2. Als Zoek mijn iPhone (of Zoek mijn iPad of Zoek mijn iPod) is uitgeschakeld, tikt u om de functie in te schakelen.

Tip:   Voor extra beveiliging stelt u een toegangscode in die moet worden ingevoerd voordat iemand toegang kan krijgen tot de apps en gegevens op uw apparaat. Als u een toegangscode wilt instellen, gaat u naar Instellingen > Toegangscode of Touch ID en toegangscode. Als uw apparaat iOS 5 of iOS 6 heeft, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Codeslot.

Een Mac instellen

1. Kies op uw Mac, Apple menu > Systeemvoorkeuren en klik vervolgens op 'iCloud'.

Als u gevraagd wordt om in te loggen, geeft u uw Apple ID op of, als u dit niet hebt, klikt u op 'Maak een nieuwe Apple ID aan' en volgt u de instructies.

2. Als Zoek mijn Mac is uitgeschakeld, selecteert u de functie om die in te schakelen.

Tip:   Voor extra beveiliging dient u ervoor te zorgen dat uw gebruikersaccount een wachtwoord vereist en dat automatisch inloggen uitgeschakeld is in 'Gebruikers en groepen'. Voor meer informatie kiest u Help > Systeemvoorkeuren help.

Nu kunt u Zoek mijn iPhone gebruiken om de apparaten die u hebt ingesteld te lokaliseren.

Laatst gewijzigd op: 17-jun-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 17-jun-2014
  • Artikel: PH2697
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)