Språk

iCloud: Oversikt over Finn iPhone

Oversikt over Finn iPhone

Finn iPhone hjelper deg med å finne og beskytte iPhone-, iPad-, iPod touch-enheten eller Mac-en din hvis du mister den eller den blir stjålet. Hvis du har konfigurert Finn iPhone på enheten din, kan du:

I iOS 7 (eller nyere versjoner) har Finn iPhone en ny funksjon med navnet Aktiveringslås, og denne slås automatisk på når du konfigurerer Finn iPhone. Aktiveringslås gjør det vanskeligere for andre å bruke eller selge iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten din hvis du mister den eller den blir stjålet.

Med Aktiveringslås er Apple-ID-en og passordet ditt nødvendig for å:

• Slå av Finn iPhone på enheten din.

• Logge av iCloud på enheten din.

• Slette og gjenaktivere enheten din.

Les gjennom artikkelen fra Apples kundestøtte Finn iPhone-aktiveringslås i iOS 7 hvis du vil ha mer informasjon.

icloud.com/#find kan du åpne Finn iPhone fra hver datamaskin. Alternativt kan du laste ned og bruke gratisappen Finn iPhone for iOS. Hvis du har problemer med Finn iPhone, finner du informasjon i artikkelen fra Apples kundestøtte Problemløsing for Finn iPhone.

Sist endret: 17.jun.2014
Nyttig?
Ja
Nei
  • Last Modified: 17.jun.2014
  • Article: PH2696
  • Views:

• Rating:

(1 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter