Språk

iCloud: Översikt över Mail

Översikt över Mail

I appen Mail på iCloud.com kan du skicka, ta emot och organisera e-postmeddelanden i en webbläsare på Mac-datorer eller Windows-datorer. Nya meddelanden som du skickar och ändringar du gör i inkorgen och mappar skickas automatiskt till dina iOS-enheter samt datorer som är inställda för iCloud Mail. På dina iOS-enheter och Mac-datorer skickas ändringarna till Mail och på en Windows-dator skickas de till Microsoft Outlook. Oavsett vilken enhet du använder för att skicka, ta emot eller organisera e-post uppdateras ändringarna överallt. Det innebär att du aldrig behöver ansluta iOS-enheten till din dator för att hålla inkorgen och e-postmapparna aktuella.

iCloud uppdaterar regler, signaturer, flaggnamn och smarta brevlådor på iOS-enheter med iOS 6 eller senare, Mac-datorer med OS X 10.8 eller senare och i iCloud Mail. Om dina iOS-enheter och Mac-datorer även har ställts in för iCloud-kontakter uppdateras de med dina VIP-avsändare för Mail samt listan över de senaste mottagarna.

När du ställer in iCloud med ett nytt Apple-ID som inte är kopplat till en befintlig e-postadress, får ditt nya Apple-ID ändelsen ”@icloud.com”, vilket innebär att Apple-ID används som e-postadress för ditt kostnadsfria iCloud Mail-konto. Om ditt Apple-ID inte slutar på @icloud.com, @me.com eller @mac.com, måste du ställa in en @icloud.com-e-postadress innan du kan använda iCloud Mail.

Om du redan använder iCloud Mail med en e-postadress som @mac.com eller @me.com har du även en e-postadress med @icloud.com. Du kommer att få en motsvarande @icloud.com-adress för varje aktiv e-postadress med @me.com eller @mac.com eller alias som du har som en del av ditt konto.

När du har ställt in ditt iCloud Mail-konto kan du logga in på icloud.com/#mail och börja använda iCloud Mail på webben. För att använda iCloud Mail på dina enheter måste du ställa in det på varje enhet. Mer information finns i Ställ in iCloud Mail på dina enheter.

Öppna iCloud Mail från en webbläsare

Gå till icloud.com/#mail och logga in med ditt Apple-ID (det som du använder med iCloud) eller din @icloud.com-adress (inte ett alias).

Om du använder en annan iCloud-app klickar du på dess namn överst i iCloud.com-fönstret och väljer sedan Mail.

When accessing iCloud Mail, make sure you use a browser recommended in the Apple Support article iCloud: System requirements.

Senast ändrad: 2014-jun-17