Talen

iCloud: Als u problemen hebt met het inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met het inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met het inloggen op iCloud.com, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat de toets 'Caps Lock' niet aanstaat wanneer u aan het typen bent (wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig).

Controleer of u het e-mailadres en wachtwoord opgeeft voor de Apple ID die u gebruikt voor iCloud.

Als u uw Apple ID zo hebt ingesteld dat twee-staps-verificatie vereist is, moet u ervoor zorgen dat u de code die het laatst naar uw apparaat is verzonden, juist invoert.

Als u wel kunt inloggen maar alleen de apps Pages, Numbers, Keynote en Instellingen ziet, heeft uw account alleen toegang tot de online functies van iCloud. Als u toegang wilt tot andere iCloud-functies, kunt u iCloud configureren op uw iOS-apparaat of Mac.

Als u wel kunt inloggen maar de app Foto's niet ziet, moet u iCloud-fotobibliotheek bèta inschakelen op uw iOS 8.1-apparaat.

Als u uw wachtwoord niet meer weet of als u een bericht ziet waarin staat dat uw account om veiligheidsredenen is uitgeschakeld (wat kan gebeuren wanneer iemand meerdere keren vergeefs heeft geprobeerd in te loggen), moet u uw wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen.

Laatst gewijzigd op: 9-jan-2015
Nuttig?
Ja
Nee