Talen

iCloud: Als u niet kunt inloggen op iCloud.com

Als u niet kunt inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met het inloggen op iCloud.com, probeer dan het volgende:

• Zorg ervoor dat de Caps Lock key niet aanstaat wanneer u aan het typen bent (wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig).

• Zorg dat u het Apple ID-e-mailadres en -wachtwoord intypt dat u gebruikt hebt voor het aanmaken van uw iCloud-account. Bijvoorbeeld: uwiCloudaccountnaam@gmail.com of uwiCloudaccountemail@iCloud.com.

• Als u in uw iCloud-account instelt dat tweestaps-verificatie vereist is, moet u ervoor zorgen dat u de code die het laatst naar uw apparaat is verzonden juist invoert.

• Als u uw wachtwoord niet meer weet of als u een bericht ziet waarin staat dat uw account om veiligheidsredenen is uitgeschakeld (wat kan gebeuren wanneer iemand meerdere keren vergeefs heeft geprobeerd in te loggen), moet u uw wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen.

Laatst gewijzigd op: 21-feb-2014
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 21-feb-2014
  • Artikel: PH2611
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(45 reacties)