Språk

iCloud: Använd iCloud.com

Använd iCloud.com

Utöver att använda apparna på din iOS-enhet, en Mac-dator eller en Windows-dator, kan du komma åt din iCloud-information via en vanlig webbläsare på en dator. Navigera till iCloud.com i webbläsaren och logga in. Sedan kan du använda iCloud.com-webbapparna Mail, Kontakter, Kalender, Anteckningar, Påminnelser, Hitta min iPhone, Pages, Numbers och Keynote.

Logga ut från iCloud.com om du vill förhindra att obehöriga kommer åt din iCloud-information på iCloud.com (till exempel din e-post) när du inte befinner dig vid datorn. Om du nu är inloggad i flera webbläsare kan du logga ut från alla webbläsare samtidigt.

Logga in på iCloud.com

Gå till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID (det som är kopplat till iCloud).

Om du markerar ”Håll mig inloggad” behöver du inte ange din inloggningsinformation nästa gång du ska logga in på iCloud.com, om det sker inom två veckor. (Det gäller dock inte om du vill använda Hitta min iPhone – då måste du ange ditt lösenord). Du fortsätter vara inloggad på iCloud.com även om du uppdaterar ditt webbläsarfönster, stänger webbläsarfönstret där du är inloggad i iCloud eller avslutar webbläsaren.

Tips för felsökning finns i Om du inte kan logga in på iCloud.com.

Logga ut från iCloud.com

• Du loggar ut i den webbläsare du använder nu genom att klicka på ditt kontonamn längst upp i iCloud.com-fönstret och sedan välja Logga ut.

Om du inte markerade kryssrutan ”Håll mig inloggad” när du loggade in på iCloud.com, kan du även logga ut genom att avsluta webbläsarprogrammet.

Note:   Det går att vara inloggad på iCloud.com i flera webbläsare samtidigt. När du loggar ut från iCloud.com i en webbläsare loggas du inte ut i andra webbläsare.
  • Om du vill logga ut i alla webbläsare där du är inloggad nu klickar du på ditt kontonamn längst upp i iCloud-fönstret, väljer Kontoinställningar, klickar på Avancerat och sedan på Logga ut i alla webbläsare.

Senast ändrad: 2014-jun-17