Hvis du ikke kan sikkerhedskopiere eller gendanne din Mac med Time Machine

Prøv disse løsningsforslag, hvis Time Machine ikke kan bruge din disk til sikkerhedskopiering til at sikkerhedskopiere eller gendanne dine arkiver.

Sådan sikkerhedskopierer eller gendanner du

Hvis du ikke kan sikkerhedskopiere eller gendanne

• Sørg for, at din disk til sikkerhedskopiering understøttes af Time Machine.

• Hvis Time Machine oplyser, at din disk til sikkerhedskopiering ikke har nok lagringsplads eller er næsten fuld, skal du bruge en disk til sikkerhedskopiering, der har mindst dobbelt så stor lagringskapacitet som din Mac. Hvis din Mac f.eks. har 1 TB lagringsplads, bør disken til dine sikkerhedskopier ideelt set have mindst 2 TB lagringsplads.

• Kontroller tilslutningen af din disk til sikkerhedskopiering.

• Hvis din disk til sikkerhedskopiering er tilsluttet din Mac, skal du sørge for, at den er sluttet direkte til din Mac og ikke via en USB-hub eller anden enhed.

• Hvis din disk til sikkerhedskopiering er tilsluttet over dit lokale netværk, skal du sørge for, at netværksforbindelsen er god, og at din Mac er tilsluttet det samme netværk som din disk til sikkerhedskopiering. Hvis du har gennemført en tidligere netværkssikkerhedskopiering, kan du kontrollere denne sikkerhedskopi: Tryk på Alternativ-tasten, og hold den nede, mens du vælger Kontroller sikkerhedskopier på menulinjen i menuen Time Machine.

• Hvis du også bruger en skybaseret synkroniserings- eller sikkerhedskopieringstjeneste, kan Time Machine oplyse, at nogle af arkiverne på din Mac ikke kan sikkerhedskopieres, før synkroniseringen er fuldført. For at sikre, at synkroniseringen kan fuldføres omgående, skal du holde din Mac sluttet til strøm og forbundet til internettet. Hvis du ikke vil vente på, at synkroniseringen er fuldført, kan du midlertidigt udelukke dine synkroniseringsmapper fra Time Machine-sikkerhedskopien.

• Tjek, om du har VPN-software eller anden sikkerhedssoftware fra tredjeparter, der kan påvirke forbindelsen til din disk til sikkerhedskopiering.

• Brug Diskværktøj til at reparere din disk til sikkerhedskopiering.

• Sørg for, at firmwaren på din disk til sikkerhedskopiering er opdateret. Kontakt producenten af disken til sikkerhedskopiering for at få flere oplysninger.

• Hvis ingen andre løsninger fungerer, skal du starte forfra: Slet din disk til sikkerhedskopiering, og brug derefter Time Machine til at vælge den som din disk til sikkerhedskopiering. Eller prøv en anden disk til sikkerhedskopiering.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis Time Machine fungerer, men det tager lang tid at sikkerhedskopiere.