Talen

iTunes 10 voor Mac: Bestanden overzetten van mobiele apps naar een computer

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
Bestanden overzetten van mobiele apps naar een computer

Als u een iPod touch of iPhone met iOS 4 of hoger hebt, of een iPad, kunt u via iTunes bestanden heen en weer kopiëren van uw computer naar een app op het apparaat die bestandsdeling ondersteunt.

Dit is bijvoorbeeld handig als u bestanden die op uw apparaat zijn aangemaakt, op uw computer wilt bewaren of als u bestanden wilt meenemen, zodat u deze kunt gebruiken wanneer u zich niet bij uw computer bevindt.

U hoeft het apparaat hiervoor niet te synchroniseren, maar het apparaat moet wel op de computer zijn aangesloten.

Om na te gaan of een app deze voorziening ondersteunt, raadpleegt u de documentatie bij de app.

Bestanden van de iPod touch, iPhone of iPad naar de computer kopiëren

1. Sluit uw iPod touch, iPhone of iPad op de computer aan.

2. Selecteer in iTunes het symbool van uw apparaat (onder 'Apparaten') en klik op de knop 'Apps'.

3. Selecteer in de lijst aan de linkerkant onder 'Bestandsdeling' de app op het apparaat waaruit u een bestand wilt kopiëren.

4. Selecteer in de lijst aan de rechterkant het bestand dat u wilt kopiëren en klik op 'Bewaar in'.

5. Geef in het venster dat verschijnt aan waar u het bestand wilt bewaren en klik op 'Kies'.

Het bestand wordt op de aangegeven locatie op uw computer bewaard.

Bestanden van de computer naar de iPod touch, iPhone of iPad kopiëren

1. Sluit uw iPod touch, iPhone of iPad op de computer aan.

2. Selecteer in iTunes het symbool van uw apparaat (onder 'Apparaten') en klik op de knop 'Apps'.

3. Selecteer een app in de lijst onder 'Bestandsdeling' en klik op de toevoegknop.

4. Selecteer in het venster dat verschijnt een bestand dat u wilt kopiëren en klik op 'Kies'.

Het bestand wordt naar het apparaat gekopieerd en kan worden geopend in de app die u in stap 3 hebt geselecteerd.

Laatst gewijzigd op: 25-mrt-2014
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 25-mrt-2014
  • Artikel: PH1780
  • Aantal keer bekeken: