Talen

iTunes 10 voor Windows: Foto's naar een iPod, iPhone of iPad kopiëren

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
Foto's naar een iPod, iPhone of iPad kopiëren

Als u een iPod met een kleurenscherm, een iPhone of een iPad hebt, kunt u er via iTunes digitale foto's op zetten.

Sommige iPod-modellen kunt u op een televisie aansluiten, zodat u uw foto's op het tv-scherm kunt bekijken.

Foto's naar een iPod, iPhone of iPad kopiëren

1. Sluit uw iPod, iPhone of iPad op de computer aan.

2. Wanneer uw apparaat wordt weergegeven in het iTunes-venster (onder 'Apparaten'), selecteert u het en klikt u op de knop 'Foto's'.

3. Selecteer 'Foto's synchroniseren uit' en kies een album of map uit de keuzelijst.

Als u met Adobe Photoshop Album of met Adobe Photoshop Elements werkt, kunt u foto's rechtstreeks vanuit deze programma's naar uw apparaat exporteren. Kies daartoe 'Photoshop Album' of 'Photoshop Elements' uit de keuzelijst.

4. Geef aan of u alle mappen of albums wilt kopiëren of alleen geselecteerde mappen of albums.

5. Als u ook de versies met ware resolutie van deze foto's naar de iPod wilt kopiëren, selecteert u 'Foto's op ware resolutie toevoegen'.

Note:   Selecteer deze optie als u van plan bent om de foto's vanaf uw iPod naar een andere computer te kopiëren. Deze optie is niet beschikbaar op de iPod touch, iPhone en iPad.
  6. Klik op 'Toepassen'.

Als u voor het eerst foto’s naar uw iPod, iPhone of iPad kopieert, kan dit enige tijd duren. Volgende synchronisaties verlopen sneller.

Om foto's met ware resolutie vanaf uw iPod naar een andere computer te kopiëren, moet u in het paneel 'Overzicht' de optie 'Gebruik als schijf activeren' inschakelen. Deze optie is niet beschikbaar op de iPod touch, iPhone en iPad. Raadpleeg voor meer informatie De iPod als externe vaste schijf gebruiken.

Zie voor meer informatie over het gebruik van de iPod, iPhone of iPad voor het bekijken van foto's de documentatie die bij het apparaat is geleverd.

Laatst gewijzigd op: 25-mrt-2014
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 25-mrt-2014
  • Artikel: PH1675
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(3 reacties)