Talen

iTunes 10 voor Windows: Films voorbereiden voor gebruik op een Apple TV

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
Films voorbereiden voor gebruik op een Apple TV

Als u een Apple TV hebt, kunt u daarmee films op uw computer bekijken op uw tv. Mogelijk moet u bepaalde films converteren voor gebruik op een Apple TV.

Elke video die op een iPod, iPhone of iPad kan worden afgespeeld, kan op een Apple TV worden afgespeeld.

Een film converteren voor gebruik op een Apple TV

1. Selecteer de film in iTunes.

2. Kies 'Geavanceerd' > 'Versie voor iPad of Apple TV aanmaken'.

Het converteren van een film voor Apple TV kan, afhankelijk van de gebruikte computer en de lengte en inhoud van de film, enkele minuten tot enkele uren duren.

Het oorspronkelijke filmbestand blijft aanwezig in de iTunes-bibliotheek.

Zie de Apple TV-ondersteuningswebsite voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 25-mrt-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 25-mrt-2014
  • Artikel: PH1448
  • Aantal keer bekeken: