Språk

iTunes 10 för Windows: Spela upp filer i iTunes-biblioteket med Apple TV (andra generationen)

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
Spela upp filer i iTunes-biblioteket med Apple TV (andra generationen)

Med Apple TV (andra generationen) kan du strömma ditt iTunes-bibliotek, och iTunes-biblioteken på alla datorer som finns i nätverket och är anslutna till Hemmadelning, till ditt hembiosystem. Du kan också strömma digitalbilder som finns på din dator.

För att kunna strömma innehåll till Apple TV (andra generationen) måste Hemmadelning vara inställt i iTunes och på Apple TV. Du kan ha upp till fem datorer i ditt hemmadelningsnätverk.

För Apple TV (första generationen), se Spela upp filer i iTunes-biblioteket med Apple TV (första generationen).

Så här ställer du in Hemmadelning på datorn:

1. I iTunes väljer du Avancerat > Slå på hemmadelning.

2. Ange Apple-ID-kontonamn och lösenord och klicka på Skapa hemmadelning.

Upprepa de här stegen för alla datorer du vill strömma till Apple TV (andra generationen) med samma Apple-ID-konto och lösenord.

Så här ställer du in Hemmadelning på Apple TV:

1. Väl Inställningar > Datorer på Apple TV.

2. Välj Slå på Hemmadelning och ange sedan samma Apple-ID och lösenord som du angav på datorn.

Så här strömmar du bilder från datorn till Apple TV:

När du har ställt in Hemmadelning på datorn och Apple TV kan du använda iTunes till att strömma bilder till ditt hembiosystem.

1. Välj Avancerat > ”Välj bilder att dela” i iTunes.

2. I fönstret som visas markerar du Dela bilder från och väljer en källa från popupmenyn.

3. Välj ”Alla bilder och album” eller ”Markerade album”.

Om du väljer ”Markerade album” markerar du de album du vill strömma.

4. Klicka på Utför.

Vill du spela objekt ur iTunes-biblioteket via hembiosystemet med Apple TV (andra generationen) måste datorn vara på och iTunes vara öppet. Mer information finns i Apple TV Installationshandbok.

Senast ändrad: 2014-mar-25